DerinMavii Doğuma 68 gün kaldı olarak gözüküyor sezeryan olucam yani bu durumda kac gün sonra olacağım anlamına geliyor bilen var mı
Nur2308 DerinMavii Genelde 38 faln alıyorlar canım Tam gün beklemiyorlar ama bu durum sana ve bebege baglı Doktor dogum yaklasınca bilgi verir sana
Nihal42- DerinMavii 38+3 e gün verdi doktorum. Yani haftaya ptesi spinal sezeryan ile doğum yapıcam inşallah
DerinMavii ogrencianne35 gün verildiği zaman benimle ilgilenen doktor mu girecek acaba yeni şehir hastanesinde olucam özel değil çünkü
ogrencianne35 DerinMavii onu bilmiyorum benim acil alındım doğuma suyum geldi doktorum geldi özel de doğum yaptım bursa yenişehir mi
havva365 Nihal42- kaç kilo bebeğiniz banada 38+4 randevu verdi birazdaha beklesem mi diye düşünüyorum acıkcası
lisansli_Mom49 Nihal42- devlet e olacaksınız bende 32 + 2 yim şehir hastanesine gidiyorum bugün kan fln verdim EKG yarın gidip gün alcam
Ozlem1995 DerinMavii sancı başlamış olsa bile sezaryen doğum yapılabiliyor ben çok araştırmıştım sezaryen doğum yapılacaksa sancı beklenmeli diye tavsiye eden ebeler var tabi sizin gönlünüz nasıl rahat edecekse öyle olsun 😊