almilaumay12 Evet arkadaşlar 3 gün önce 2 cm açıklık olduğunu öğrendim ve inanilmaz derece agrilarim artiyor dogum kanalina yerlesmeye calisiyor prensesim maximum 5 güne dogururum😅😍
Esra3452 almilaumay12 ben 36+2 dünden beri bıraz agrım var midem bulanıyor halsizlik var evi toplamaya zor kalktım vajınaldan yoğun akıntı gelıyor sence nedendır
milla-s almilaumay12 ben de 6 gün önce öğrendim, doktor alttan muayene ile bakmıştı ama ne sancı ne de gelen giden var 🤷🏻♀️😅
Nilgun75 almilaumay12 kızlar belki alakasız ama bende 37+4 hamileyim ara sıra su gibi çok olmayan akinti geliyor sizde de öyle mi?
almilaumay12 Esra3452 ilk gebeligimden deneyimliyim canım aşırı derece çatı kemigi ağrısı +baskı ve kasilmadan anladim
Aysenurrrrrrr almilaumay12 canım bende 36+2 yim aşırı aşırırıı çatı ağrım var yürümek bile yürüyemiyorum ilk gebeliğim adaba açılmamı oluyor ne oluyor anlamıyorum cumartesi doktora gidicem bakalım bilmemek baya kötü 🙄
almilaumay12 Esra3452 Enfeksiyon olabilir doktorunla mutlaka görüş haftanda ileri enfeksiyon kötü sonuçlara yol acabilir.
123ddd almilaumay12 doktor bana biraz iltihap var idrarında dedi monurol diye bi antibiyotik yazdı ama kullanmaya korkuyorum bebeğe zararı nedir iltihabın haftam 37
almilaumay12 123ddd Yok onlar tek kullanimlik zaten yanlış hatirlamiyorsam bende kullanmistim ilk gebeligimde de simdiki gebeligimdede bence kullanin artması daha tehlikeli gecmis olsun🌹
Bibebebi 123ddd canım ilacı mutlaka kullan tek doz veriliyor genelde diye biliyorum o ilaç zaten zararı olsa hem doktorun vermezdi çevremdeki bir çok gebede kullandı o ilacı ordan biliyorum allah korusun bebişine enfeksiyon geçmesin🙏🏻
almilaumay12 milla-s Bol bol yürü.Plates topu ile hafif dogum egzersizleri yapabilirsiniz tabi haftaniz gelmiş ise.
milla-s almilaumay12 yürüyünce hemen çişim geliyor, uzun süre yürüyemiyorum maalesef ama pilates topu ile egzersiz yapmaya çalışıyorum. 37+5 olduk ama bir hafta önden gidiyor gelişimi zaten.
milla-s almilaumay12 iki hafta önce 3050 gr idi, perşembe öğreneceğiz bakalım tam 38+0′da kaç kg olmuş😁🧡 sizinki ne kadar?
A-A-K @almilaumay12 38+2 yim benım de 1 cm açılmam var bel agrım arada kasık agrım ve bebegım çok sertleşip bir tarafa toplanıyor sureklı doğum belırtılerımı ılk gebelıgım bilmıyorm tam
milla-s A-A-K bel ve kasık ağrısı için doğum yaklaştığının belirtisi diyorlar ama bende de asıl ve sürekli sertleşme oluyor, nefes bile alamıyorum bazen o sanırım yalancı sancıymış anladığım kadarıyla