gokyuzums Eylulasknn 38+2 çok korkuyorum doğumdan ilk dogumum birde Allah bana da ve diğer arkadaşlarada böylesi güzel pozitif doğum nasip etsin insAllah 🙏
Kubra_1234 gokyuzums bende 37 2 bende korkuyorum evde akşama kadar yalnızım keşke bir destekçim olsa diyorum konuşacak muhabbet edecek 😔
Banu-88 Eylulasknn Maşallah 🧿 Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin🌸 darısı aynı kolaylıkla geride kalan başta kendim 🤰🏻😇28. Haftadayım tüm hamişlerin başına olsun inşallah 🤲🏻
BabyAAO Eylulasknn ayy okuduğum en huzurlu doğum hikayesi 😍 gözün aydın darısı bizim başımıza inşallahhh 🤲🏻❤️
Esra3452 Masallah ya Bende 36+2 inşallah benımde böyle güzel doğumum olur bugün geceden Berk migdem bulandı adet sancısı gibi sancım vardı bide çok akıntı gelmiş acaba sebebi nedir ıkı lokma kahvaltı bıle zor yaptım arkadaşlar
Gizcel Eylulasknn Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏 bize de böyle güzel bir doğum inşallah 38+6 gelesi yok bizimkinin😅😅🥳
Asellinaanesi Eylulasknn Cok geçmiş olsun Rabbım bebeğinize hayırlı güzel ömürler nasip etsin inşallah okuyunca pamuk gibi oldum resmen ve bir an doğuruyor muyum dedim 2 gündür de benden regl sancısı gibi ağrılar var aksam daha çok vurdu vajinada batmalar yaşadım bebeğim bir yere toplandı ama sonradan bayağı hareket etti gece de dönerken filan oldu şuan da belimde ağrılar acaba bende mi doğuruyorum 36+6
Minik_mucizem2 Eylulasknn masaAllah ne güzel. Rabbim herkese böyle dogum nasip etsin . Rabbim bağışlasın insaAllah size
Lina6 Ay bizimkisi de gelmiyor inşallah öyle pozitif Doğum bizlerede nasip olur ya❤️🥰40+3 üz ama gelesi yok kızımın ❤️❤️
Ghh Eylulasknn ya çok güzel inşallah benimde kolay olur ilki sezeryan bunu normal yapmak istiyorum 30 + 2 deyim
Kubra_1234 Eylulasknn kanama yada şu gelmedi mi ağrı var diye mi gittiniz. Benim de ağrılar oluyor ama hangi birinde gideyim diye bilemiyorum ilk dogum
Eylulasknn Kubra_1234 ağrı dışında hiçbişeyim olmadı çok da yoğun bi ağrı değildi bebeğin hareket etmemesi korkutmuştu beni en çok
gokyuzums Kubra_1234 Bende yalnızdım ailem memlekette ben gurbette eşim hep çalışıyordu şimdi doğum için ailemin yanına geldim hastanem doktorum hep değişti doğumdan zaten aşırı korkuyorum birde farklı ortam olunca uyuyamıyorum bile düşünmekten ne yapacağımı şaşırdım Allah sağlıcakla kurtarsın hepimizi insAllah 🥺🙏