Sabah bi uyandım 11 de yani öğlen 😊karnım da ufak tefek bi ağrı adet olacakmışımda 2 3 gün öncesinden bir ağrı gibi. Pek önemsemedim kahvaltımı yaptım evi temizledim oğlumla zaman geçirdim 14 yaşında kız kardeşimde benim yanımda ve eşim covit pozitif odasından çıkamıyor bu arada 🤦🏼♀️ Baktım ağrı hiç geçmiyor da ilerlemiyorda bebekte bi saniye durmazken bu gün pek hareketsiz . Kendimi tartayım 2 saat daha hareket etmezse hastaneye bi gideyim dedim saat akşam 5 oldu bu arada. Baktım hareketler çok minik ağrımda artmaya başlıyo gibi. Malum eşim çıkamıyor eşimin abisini aradım geldi hastaneye geldik elimi kolumu sallaya sallaya tabi sadece cüzdanımı aldım başkada bişey yok yanımda😅 Girdim muayeneye doktor demesin mi 5 cm açıklık doğum başlamış yatışın yapılsın hemen ben şok 🙄 Bi komşumuz hastane çantamı vs aldı geldi tabi odaya çıktım saat 20.30. Muayeneye geldi ebe açıklık 7 cm olmuş sen süpersin kalk duşa gir plates topuyla hareket yap bidaha bakıcam dedi. Girdim duşa topla max 5 dk durdum sancılar artık baya baya vuruyo tabi çıktım uzandım yatağa ebeyi çağırdık baktı 9cm ama az daha var gibi diğer arkadaşı da çağırayım bi baksın dedi geldi diğer ebede ne varı yetiştiremicez sedyeyle almaya vakit bile yok yatakla beraber hadi doğumhaneye diye bağırmaya başladı ben artık sancıdan kıvranıyorum tabi. Ebenin eli bebeğin başında bebek gelmiş elini çekemiyor korkudan. Beni doğumhaneye yetiştiremediler en yakın muayene odasına aldılar çatala kendimi zor attım doktor bikaç kez ıkın dedi veeeeee cennet kokulum geldi 😍 Saat 21.30 bir saatte herşey başladı bitti. Hepinize böyle kolay doğumlar dilerim Allah yardımcınız olsun❤️ Doğum sonrası en güzel iki şey bence ilki bebeğinizin kokusunu içinize çekmek ve ikincisi de istediğiniz pozisyonda uyuyabilmek ❤️🥰37+6 2700 gr
Işık hızında çok pozitif doğum hikayem ❤️(Aynısından sizede nasip olsun 🥰😍❤️)
Maşallah ne güzel bi hikaye bendede sabahtan beri adet ağrıları var uyutmadı ağrılar bakalım bugün ne olacak 🤲🏻 Sağlıkla büyütün inşallah 🤲🏻
Eylulasknn Maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
bize de kolay doğum nasip etsin😍
tavsiyeleriniz var mı gebelik ve doğum öncesi yaptığınız şeyler ☺️
Ne kadar güzel olmuş 39+2 inşallah aynısı nasip olur, gözünüz aydın😍
Eylulasknn Sağlıkla büyütün inşallah darısı bize🌸 kesiniz dikişiniz var mı?
Eylulasknn öncelikle maşallah Allah analı babalı büyütsün 🧿bu kadar hızlı kolay doğumu neye borçlusunuz
❤️❤️❤️
Eylulasknn herkese böyle doğum nasip etsin inşallah 36+4 haftalığız pembe akıntım ve adet sancım var dayanılcak ama rahatsız eden bir sızı gibi sizdede bu şekildemiydi
Eylulasknn gözünüz aydın cidden ışık hızında olmuş😅😅
Mavi_bulut zeytinyağı ile perine masajı çok işe yaradı sanırım açılmamın hızlı olmasında Allah yardımcınız olsun🥰
Darling_04 evet ben sancıyı hiç önemsemedim az kalsın evde doğurmakmışım 😊
Eylulasknn maşallah ne güzel kolaylıkla gelmiş, böyle pozitif hikayeler okudukça normal doğumdan hiç korkmuyorum 🥰 Sağlıkla huzurla büyüsün, bütün hayatı kolaylıklarla geçsin miniğinizin inşallah 😇
Eylulasknn Allahım bu ne güzel bır doğum ben aşırı korkuyorum normal doğumdan son 100 günüm kaldı😕 Allahım herkese böyle doğumlar nasıp etsın Rabbım senınde evladını sana bağışlasın canım çok çok gözün Aydın 🥰😘😘😘
Eylulasknn maşallah ne güzel inşallah böylesi kolay herkese nasip olur 🌸
Eylulasknn maşallah sübhanallah çok çok çok sevindim canım benim💜❤️🥰
Eylulasknn maşallah ne güzel anlatmışsınız darısı benim gibi bekleyenlere inşallah 🥰
Eylulasknn ay ne kadar güzel maşallah 💜
doga21 inşallah Allah gönlünüze göre versin teşekkür ederim 🙏