Ayselik7c Korkularım yersiz mi bilmiyorum ama içimde aşırı bı korku var gece boyunca hiç uyuyamadım çok tuhaf bı psikoloji içindeyim ben bile anlamlandıramiyorum ne hissettiğimi dua edin lütfen 🙏❤️
Sinem_469 Ayselik7c bende 11 de giricem sezeryan a ikinci doğumum bu korkmuyorum ama uyuyamadım hiç midem agriyor biraz stres yaptım sanırım sağlıcakla alalim kucağımıza bebeklerimizi insallah
Nry0682 Ayselik7c Hiç korkmayın sadece bebeginize odaklanın ve o çıkarttıkları anın keyfini cıkartın.Zaten bisey hissetmiyosunız.15 gün oldu sezeryan olalı burda anlatıldıgı gibi korkulacak gercekten hicbisey yok.
Mybaby88 Korkacak birşey yok sezeryan olmak çok kolay hiç acı hissetmeyeceksin ki zaten bebeğin gelince tüm korkular geçecek :) inşallah sağasağlimmm kucağına alırsın :)
Miranmoms Bende de aynısı olmustu ama o kadar guzel anlar ki tadını çıkarın ben şuan ıkıncıye hamıleyım o günü dört gözle beklıyorum. Şükür 🙏 herkesin abarttıgı gıbı degıl gerçekten sızde hak verceksınız sızın ıcınde bebek ıcın de daha iyi boylesı Guzel haberlerınızı beklıyoruz saglıklı sıhhatlı gelsın ınsallah 🥰
Gulsah4 Ayselik7c sezeryan oldum, 3 gün uyumamıştım, neler kurmuştum kafamda, ne senaryolar ne hastalıklar vs sezeryan bitince aâaa bitti mi ya bebek ne cabuk çıktı dedim, yani hep bu korkular boşuna🤣
Ayselik7c Doğurdum ama narkoz aşırı balgam yaptı boğazımda oksuremiyorimda yara aciyo diye nasıl Atcam bu balgamı oksurmed n sastm kldm