Snur94 Su sızıntısı olup olmadığını anlamak için Doktorum turnusol kağıdı verdi pembe renkte daha önce kullanan var mı mor olunca mı yoksa mavi olunca mı su oluyordu acil cevap verirmisiniz
Demir Snur94 Ben kullandım açık pembe gibiydi banada burada ki arkadaşlar mor olursa sızıntı var demişti.
Salmydessus Snur94 doktorunuza mesaj atın bence yada arayın. Yanlış hatırlayan falan olur Allah muhafaza
Snur94 Demir gerçekten mi eminmisiniz Doktorum iki rengide söyledi hangisi sızıntı sesi hatırlayamadım şu anda sizde hangi renk olmuştu hatırlıyormusunuz
Demir Snur94 İnanın net hatırlayamadım şimdi arama butonundan geçmişi araştırdım mavi olunca sızıntı demişler.Benim acilde gittiğm doktor renk bile belirtmemişti bana daha sonra kendi doktoruma gidince o kendisi baktıda söyledi.Bence emin olmak için doktorunuza sorun içiniz rahat etmez çünkü.
Snur94 Salmydessus zaten muayene etti sabah yoktu ama akıntı mı sızıntı mı anlamak için Doktorum verdi turnusolu
deletedmom321 Bu bildiğimiz turnusol kağıdı ise aside değerse kırmızı olur baza değerse mavi. İdrar asid içerikli olduğu için kırmızıya döner kağıt. Sızıntı olduğunda da mavi olmalı bu durumda
Snur94 YavuzunSelini benim zaten haftam iyi dogum zamanım ama susuz kalmasından endişelendim çünkü yalancı sancılar ve çatı agrım dışında bi sancım yok
Snur94 Mercan89 yaptı zaten bişeyler muayenede test değil ama dediğinizmiydi şeffaf bi aletle alttan ölçüm yaptı
Mercan89 Snur94 tamam o sonuç da cıktı asıl sonuc u verecek olan o benim de hem mor hem mavi bir kısmı olmuştu o sonuç a göre birşey olmadığı anlaşıldı Işın kötü yani bu korkuyu yaşadığım da daha 5 ayliktik
Snur94 Mercan89 evet benimde vardı o aylarda erken doğum tehlikem çok iyi anlıyorumda bu haftayı bulduk biz 36. Haftayı şimdi susuz kalırsa diye korktum sancım yok çünkü
Hulyaa12-- Mercan89 evet bende de öyle yazıyordu bilmiyordum bende yeni öğrendim PTT kutum ödemeleri yazan aramaya üzerine basan baksn benimki 2020nin 7inci ayında yatmış ben dün çektim daha
Snur94 Mercan89 rengi açıldı gitti pembeye doğru mordan Mavi de olmadı yarın görücem doktorumu diğerinide yarın yaparım sorarım iyice gider kafamdan şüphesi