NurKaradmn Emine122 bendede çıktı 4. Aydan itibaren şuan 9. Aya yeni girdim ve sekizden beri sivilce ve tikenek eklendi üstüne bilmiyorum doğumdan sonra geçer herhalde yani inşallah
Happinessoon Emine122 1,5 ayında başladı 4. Aya girdim hala devam ediyor azalarak inanılmaz sivilce oldu yüzümde sivilce nedir bilmezdim bebek poposu gibiydi hep suratım ergenlikte bile amma ve lakinkii şuan berbat siyah noktada eklendi şimdi :)
Emine122 Elif_165 benim de o aylarda basladi burnumda ve gozlerimin altinda var kahverengi dogum agrisi cekerken sacinla silince terini geciyormus gorenler oyle soyledi denicem bakalm
Elif_165 Emine122 benimde erkek ama oldu malesef , saç olayını bende duydum ama çok inandirici gelmedi , mantıklı bir aciklamasi yok :)
Emine122 Esmasoyak51 bilmiyorm ya esinin memdiliyle yada sacinla silince geciyormus deneyip gecenler oyle soyledi
Tugcemnuur Happinessoon aynı sorunu yaşadım bahsettiğim kreme bakmanı öneririm benim cildim baya düzeldi 😊
Tugcemnuur Benim cildimde sivilce ve lekelenme başlamıştı doktorumun önerisiyle solante pregna (özellikle gebelik maskesi / lekelenmesi için bu krem) güneş kremi kullanmaya başladım baya düzeldi cildim eskisi gibi çok şükür 🙏
Emine122 [bilinmeyen] burnumda ve gozumn altinda sanki savasa gidiyormusum gibi kamufile etti benim oglan beni😊