Betllll
[bilinmeyen] inşallah allah gönlüne göre verir cnm herşeyde bi hayır vardır 🙏🏻 Bol bol dua et 🙏🏻🙏🏻
Papatyal
[bilinmeyen] canim Rabbim kalbine göre versin insallah üzülme sabret sonu selamet insallah
Yunel
[bilinmeyen] canım daha erken belki 8 veya 9 da gözükür bazılarında 10 hafta da gözükmüş sabret inşallah kalp sesinide duyarsın canını sıkma bazı doktorlar evham yaptırıyor eğer stres yaparsan bebeğede zarar verirsin inşallah bebeğin seninledir 😄
DilemAkan
Yunelbutce en fazla 3 3.500tl verebilirim.
Ama dediğim gibi araba konusunda hiç fikir sahibi değilim o yüzden karar veremiyorum 🤭
Merrcimek
[bilinmeyen] Alttan bakmadığı için görememiş olabilir canım. Hakkında hayırlısı olsun
Yunel
[bilinmeyen] rica ederim canım ama gönlünü ferah tut her zaman olumlu düşün ki olumlu olsun 😘
Mutlulugum
Neden alttan bakmayı reddettin???
Senaarass
[bilinmeyen] cnm aynisi bnm basiam gldi kese var bebek yok dediler bos gebe dediler flnda filn ama allha sukur simdi 28 hafta 5 gunluk hamileyim bi kac gun daha bekle yada baska doktora got alltanda bn mune oldum hic bisey olmadi korkmma belki adeten ciktigin gun tutmis ve cok kucuktur ondan uzulemeeee cnm bnm
EdaKnayenkartal
[bilinmeyen] neden altdan bakılmasını istemedın kı cnm bakılsa belkı görcekti bu kadar tedirgin olmıcaktın 🤷🏼♀️🤰🏼
cennetkokusu
[bilinmeyen] Rabb'im gönlünüze göre versin hayırlısı ile. Korktuğunuzdan emin, umduğunuza nail eylesin. 🌼
Deniz2961
[bilinmeyen] keske baktrsaydn Bn o sekilde duymustm kalp atsnı cnm
Senaarass
[bilinmeyen] insalh cnm korkma sakin guzl kardesim bnmm
Denizbetul
[bilinmeyen] daha çok erken iki hafta daha bekleyip gitmelisin bence
Bihilal
[bilinmeyen] cnm bazen göremedikleri için alttan bakabiliyolar benimde ilk gebeliğimin başında alttan bakmışlardı ve bi sıkıntı olmamıştı keşke sende baktırsaydın için rahatlardı belki
Dlrsdzynpzll
[bilinmeyen] alttan muayene kotu bisey degilki keske reddetmeyip yaptirsaydinizda iciniz rahatlardi en azindan ben iki gebeligimdede o sekilde gordum bebegi ve kalp atislarini. Yurt disinda ilk 3 ay surekli alttan muayene ile bakiyorlar karindan degil ki onca insan oluyor dusuge falan sebep oldugu yok yani ha esinle birlikte olmussun ha alttan.muayene olmussun bence ayni sey
zeyzey89
aynı şekilde arkadaşlara katılıyorum bence bir an önce git yarın alttan bakdır. İçinde kalmasın. Bende 6 haftama giricem. Ve 5 inci haftanın başında doktor alttan muane ederek hem keseyi hem içindeki minik şeyi cok silik olarak gördük. Alttan muane korkman gereken bişey değil. Madem bilmiyorsun keşke doktoruna ne oldugunu sorsaydın. Bu bir anne adayı olarak yaptırabileceğin en doğal şey inan bana. Bende ondan sonra rahatladım. Umarım gönlünce olur içini rahat tut
Babyboymom
[bilinmeyen] Hayırlısı ne ise o olsun inşallah 🙏 Alttan muayene den korkmayın hiç bir zararı yok doktor beni deşmişti ikiz mi acaba diye şimdi 38 haftalığım pazartesi doğumum var inşallah hiç sakınca görmeyin. Allah size de nasip etsin inşallah 🙏💋
Damladuaa
[bilinmeyen] RABBİM OLMUCAK DUAYA AMİN DEDİRTMEZMİŞ Rabb'im gönlüne göre versin inşallah 🙏💞🐣💕
busra6161
[bilinmeyen] cnm benimki 8. haftada gözüktü
Ceren0734
[bilinmeyen] canım ben 6 haftalıkken alttan baktılar öyle gördüler karından gözükmüyor bide kalp atışlarını dinlemiş oldum 😍
Deniz2961
[bilinmeyen] bir dahaki sefere duyarsınız normal zaten