Merhabaa kızlar ilk günden bu yana burdaydım herzaman okurdum doğum hikayelerini😍 şimdi sıraa bende kızım 1ay 4günlük anca vakit bulup yazabildim uzun olucak hakkınızı helal edin🥰
o gün hiçç uyumamıştım gebelik şekerimden ötürü 38+0da yani 3ağustosta gün verdi doktorum iğneden kan vermekten hastane adı altında herşeyden korkan ben çok heyecanlıydım ama heyecanımı bastırdım hastaneye gittik eşim annem tedirgin onları üzmemek için ben çok neşeliydim öncelikle damaryoşum açıldı daha sonra hastabakıco beni sedyeye alıp ameliyataneye götürdü güzel bir ekip karşıladı beni önce anestezi doktorumla tanıştım oturdum ameliyat masasına kambur bir şekilde eğilmemi söyledi hareket edersen senin içinde bizim içinde zor olur dedi hiç harlet etmedim ufacık bişiy hissettim hissetmedim daha sonra bacaklarımdan aşağıya ılık bir su aktı sanki sondayı uyuşuk bir şekilde taktılar ben korkudan canım acımıyor ama dokunuyorlar ayy uyy diyorum🤣 anestezi doktoru canın acıyor mu dedi hayır hissediyorum dedim o olur bak ameliyat anındada böyle tepkiler cerirsen senin hissettiğini canın acıdığını sanarlar ve tüm bayıltmak zorunda kalırız dedi🤭 hemen suatum daha sonra doktorum geldi tek istediğim şey bana başlıyoruz kesiyoruz vs demeyin dedim🤣 demediler sağolsunlar iki dalika içinde kızım çıktı hafif bişiyler hissettim ama ne bir bastırma ne bir midebulantısı çok şükür hiçbirşey olmadı kızımı görür görmez ne ağladım ne ağladımAllahım isteyen herkese nasip etsin öyle güzeldi ki benim canımdan candı o😍🥰🤲🏻 Bin şükür🤲🏻💜 hemşireler ayy bu tam fındık dedi biz 9ay boyunca onu karnımda fındık diye sevdik dedim fındık gibi güzeller güzeli bir kuzum oldu😍
daha sonra kızımla ten teması yaptık fotomuzu çekildik derken beni dikerlerken sakinleştirici cerdiler orda bir hemşir abimiz sağolsun eşin nasıl falan dedi şuan benden daha heyecanlı bayılmadıysa iyi dedim oo arayalım ozaman görüntülü dedi ve aradık😆🤭 bei dikerlerken kocamla görüntülü konuştum kızımı gördü çok güzeldi yarım saat sürmedi tüm işlem ben sedyede bebeğim iki bacağımın arasında berabr çıktı yukarı kızım 3400gr 51cm doğdu😍 ilk ayağa kalkış çok zordu ameliyat asla korkulacak bişiy değil ama daha sonrası ben çok zorlandım ilk bir hafta özellikle öksürememek hapşuramamak hatta gülememek direk karnıma sancı yaptı🤭 ha bi sorun olmasa mutlaka ama mutlaka bormali beklerdim ama hakkımızda hayırlısı buymuş🤷🏻♀️
kırkımızın çıkmasına çok az kaldı ce benim kilolarımla başım belada☹️