Uyumsuzzz Mide bulantısı yaşamamak için uyumuyorum psıkolojık sanırım yatınca mıdem bulanıyor ve kusuyorum ağrılarım da var ne olacak böyle 34+6 haftalıgım 😒
Doce Uyumsuzzz bende ilk haftalardan beri var yastığımi çok yüksek yapıyorum anca öyle uyuyabiliyorum
Teusa Merve_polat Uyumsuzzz ayy o mide ekşimesinden sonra dayanamadım kustum. Uzun süredir olmuyordu. Ayy çok fena oldum ya. Kusmak değişik bisi gerçekten. Boğazım aciyor resmen
Doce Uyumsuzzz evet bide reflum var 13 yıldır. düz yastıkta yattığımda uykumda damagima fışkırıyor asit bi kaç kere uykumda boğuldum kızımda da bulantı çok çektim şimdiki gebeligimde de az kaldı inşallah geçecek bugünler
Denizfdn Uyumsuzzz 3 gundur bendede var bulanti hatta dayanamadim cok kotu kustum bebegin baskilarindan olfugunu soyledi doktor
Neclam321 Uyumsuzzz 33+6 uyku var ama sağ sola dönmek işkence resmen ağrıyı uykumda hissediyorum ve uyanıyorum mide yanması da sanki geceyi bekliyor raBbim yardımcımız olsun 🤲
[silindi] Uyumsuzzz son haftalarda uyumak zor bende yaşamıştım. Ama uyumaya çalışın çünkü bebek o düzene alışıyor doğunca aynen devam ettiriyor. Sonra bebek neden uyumuyor demeyin😕