Sdadmr Anneler merhaba kararsız kaldım kullananlar alanlar vardır sizce hangısı park yatak mı anne yanımı?
Bademcim Sdadmr ben de kararsız kalmıştım ama anne yanı tercih ettim. Baby plus side modeli kendi rahatlığım açısından bu daha iyi geldi bana. 7 8 aya kadar da kullanılabiliyormuş bebek hareketlerne bağlı 1 yaşa kadar kullanan da var bana da 1 yaşa kadar lazım zaten ama park beşik daha kullanışlı diye düşünüyorum uzun süre kullanmak isterseniz
Kbr-2 Sdadmr bn park yatak aldım yatağımızın yanına koyunca aynı anne yanı gibi oldu 2 kademeli bnimki çokta memnunum
BeybininAnasi Sdadmr küçük bir sepet beşik almıştım ben. Ama şu anki aklım olsa muhakkak anne yanı alırım.
Pisicik Sdadmr Ben Elelenin anne yanı park yatağını aldım yanı iki seçeneği de kapsıyor gayet kullanışlı 🤗🤗
Arifeulper Bende ikisinide almayı düşünüyorum. Ahşap olanı da Park yatağı da. Evim dubleks birini üst kata Diğeri alt kata olucak şekilde kurucaz.
Expecting Sdadmr Hem reflü yatagı hem anne yanı olabilen chicco next2me düşünüyorum, baya iyi yorum yapılmış. Ama her bebek farklı işte, birinde işe yarayan diğerinde yaramayabilir, deneyip göreceğim.
Sdadmr Expecting ama 6 ay veya 9 ay en fazla belli daha fazla durmak istiycek sizinle bebek valla kafam cok karısık
Aslihan2 Ben ilerde kendi odasina 70/130 ahşap besiklerden kendi odamada anne yani bez seklinde küçük beşikler var onu düşünüyorum ama ne kadar kullanışlı olur boyle mi olur bilmiyorum araştırıyorum suanda