Handan_65 N78 Allah sizi ya biyle şeyleri niye düşünüyorsunuz:) 😀 başka şeyler düşünün bebeğinizi dusunum mesela bende korkarak açtım postu :) 😀ne yazmış diye
cinardefnemoms N78 çok üzüyo böyle postlar hepimizi ve ister istemez etkileniyoruz başıma gelmedi kimsenin de başına gelmesini istemem Allah düşmanına yaşatmasın
N78 Handan_65 ya nebileyim oyle geldi aklima tabiki boyle biseyi kimse yasasin istemem haklisiniz bebegimi dusun mem gerek
Elifhilal Handan_65 Kız gece gece yazıyı görünce üzüldüm bian sonra gerçeği siz soyleyince fark ettim. Benim aklıma hiç böyle şeyler geliyor sadece bebeğimi düşünüyorum. Bilemedim karşı tarafı da anlamaya çalıştım. Belki de hormonlardan.🧐
N78 Elifhilal postu degistirdim bian aklima geldi oyle sorayim dedim ama kotu ettim demiii ama simdiki postum hamilelik nasil bir duygu
Handan_65 Elifhilal ne güldüm ya biz kadınlar acayibiz zatwn hep oyizden ben gülümsedim Bende hep eski konuları açar tartışırız ama sorsan oldu bitti
Elifhilal N78 Çok güzel isteyen herkese de nasip etsin rabbim hayirlisiyla inşallah 🙏 çok içten diliyorum.🙏❤️