Gulmom Tavsiyeniz var mı kontorlum haftaya 😟 gögüsümün tam altı karın ve gögüs arası kemik öldürdü beni
Zeynepdogan Gulmom benimde ayni sekilde sag tarafim bazen agliyasim geliyo ama beb 38 haftaligim seninki erkenmi baslamis
Nurtrky Gulmom benimdr o haftalrda başlamıştı geçmedi hiç doğuma kadar o bölgem hep ağrıdıı ama benim sağ taraftı
Expecting Gulmom bence hemem dr a gidin, hellp olabilir. Karaciger enzimleri raydan ciktiginda karaciger zari siser ve kaburgalarda baski yapar. Ne olur ne olmaz.
Ebraratila Gulmom benimde o şekilde, sağ tarafta ara ara ağrı yapıyor, doktoruma sordum bebek büyüdüğü için baskı yapıyor normal dedi
Gulmom Nurtrky bende doguma kadr sürecek diye korkuyorum hic caresi rahatlatan biseyi yokmu😟 benim de sag yanlıs yazmısım 🙈
Ebraratila Gulmom ben ağrı girince direkt geriye doğru yaslanıyorum veya uzanıyorum, gün içinde de sağ ve sol kaburgalarıma eşime masaj yaptırıyorum çok rahatlatıyor tavsiye ederim
Expecting Gulmom Bilmiyorum, ama genelde preeklampsi ile beraber gelisiyor. Sizi korkutmak istemem ama tedbirli olmak da fayda var, ciddi bir gebelik komplikasyonudur. Tabi belkide agrinizin sebebi sadece hormonlardan da kaynaklanabilir.
Aysenurmom Gulmom 29 haftalığım soluma yatamıyorum otururken de ağrıyor ne yapacağım hiç bilmiyorum 😞)
Gulmom Expecting benim otururken oluyor yatarken ve ayakta geciyor oyle bir sorun olsa surekli agrır hralde. Yine de dikkat etmekte fayda var gidebilirsem en yakın zamanda gidecegim 👍👍
Rserin Gulmom 25 haftalık bir ben bırakıyorum şuraya sağ kaburga ağrısında uyuyamayan 🤦🏼♀️Belime yastık koydum bi tık iyi geldi ama doğuma kadar böyle giderse yandık