Umutunannesi28 UmayGul rica ederim dün de yeni bir şey okudum. Sıvı deterjanlar daha iyi durulaniyormus o yüzden sıvı deterjan tercih etmek mantıklı gibi. Kıyafetlerde kalan deterjan atığı daha az oluyormuş.
Elcnbykckr UmayGul ilk zaman bebek deterjanı kullansanız tabiki daha iyi olur zaten epey gidiyor bi kapak yeterli oluyo. Simdi normal deterjan alerji yapabilir doğar doğmaz giydiğinde. Biraz büyüdüğünde normal yıkamak istiyorsanız yıkayın
UmayGul Elcnbykckr bende cok alerjik insanim aslinda o yuzden hepiniz sagolun sayenizde kararini verdim tesekkur ederim🙏
marbling10 UmayGul ilk yıkadığımda sabun rendelemiştim henüz detarjan almadığım için. Ama iki kez durulamakta fayda var ve doğal sabun olmalı, içeriksiz kokusuz olanlardan
UmayGul marbling10 evde zeytinyagli sabun var ama deterjan alicam bakalim bu da aklimda olsun deterjanimiz biter almaya cikamayiz falan hemen bunu yaparim tesekkur ederim🙏
marbling10 UmayGul rica edeerim. Ben taşınma evresindeydim o yüzden deterjanı doğum olunca alırım şimdilik sabunla halledeyim dedim öyle yapmıştım.
UmayGul marbling10 kolay gelsin tasinmak cok zor bir de hamilesiniz agir falan kaldirmayin cok yormayin kendinizi
marbling10 UmayGul teşekkür ederim şimdi değil ilk gebeliğimdeydi şimdi henüz yıkama işlemine geçmedim :)
UmayGul marbling10 anladim bende simdi sandim🤦🤭 bende aslinda daha 28 haftadayim ama en azindan aldiklarimi yikayip hazirlayim diyorum erken dogum riskimiz olunca yoksa bende 30 haftadan sonra dusunuyordum yikamayi☺️