Bahar678 Merhaba canım anneler , 37+2 dogumum cuma günü prematüre mi sayılırız ? Kuveze girer miyiz tecrübeli annelerin cevaplarına ihtiyacım var
Hilal-95 Bahar678 yoo gayet iyi haftaları benm kuzenımde o haftada doğum yaptı ikizlere doktoru daha beklemeyelım demişti 34den snrası iyi diyolar zaten
Nurklc38 Bahar678 Kilosu nasıl canım bence girmesin benim arkadaşım da 37 de doğurdu kilosu felan gayet iyiydi girmedi inşAllah sende girmesin 🙏🏻💜
Omerhatice Bahar678 36 ve sonrası normal oluyor prematüre sayılmaz canm Bi sknti olmadsa Allahn izniyle küvoze girmez.. Bende 2 buçuk ay oldu 37+4de kızımı doğurdum girmedik çok şükür.. bizim sata ye göre 37 gelişime göre 38 + idik tabi ama sağlık skntisi yoktu hamd olsun…
gazetecianne Bahar678 ay inşallah sağlıkla kucağına alırsın ben de 27+6 yım korku bende de var 🥲 çift yumurta benimkilerde. Benim doktorum da 37 de alırız dedi
Bahar678 Hilal-95 amin canım inşallah öyledir Ameliyattan çok onların kuveze girmesinden endişe ediyorum alıp evime gelmek istiyorum allahım nasip etsin inşallah
Bahar678 Nurklc38 kız olan 2.700 erkek olan 3.000 kg heyecan bastı ama kuvez korkusu çok daha fazla baskın merak ediyorum çok ve endişe ediyorum
Hilal-95 Bahar678 aminn inşallah rabbim sağsalim kavuştursun inşallah 🤲🏻 Kuzenım öle bşey yaşamadı valla çok bile bekledik felan diyodu cnkü ikizler çok sıkılıyormus zamanla anne karnında☺️
Bahar678 Hilal-95 doktor bana ilk 36 da alacağız dedi sonra 1 hafta daha bekleyelim dedi çok şükür onlarda durdu 37 de alıyorlar zaten biri kanala girmek üzereymiş çok da hareketliler artık sıkıldılar galiba
Bahar678 Nurklc38 iyi düşünüyorum ama annelik hep bir endişe hali imiş bunu anladım . Dilerim ki girmez
Bahar678 gazetecianne seninkilerin cinsiyeti nedir canım . Allahım senin yavrularını da hastahaneden seninle birlikte cıkmayı nasip etsin ikiz annelerin en büyük korkusu bu sanırım