Clementinee Kızlar hamilelikte dış genital bölge hijyeni için ph derecesi 4 ve daha düşük özel üretilmiş genellikle intim adı verilen yıkama jelleri kullanılabilirmi ? Ve temizliği için tüy dökücü krem kullansam birşey olurmu ?
Hilal-95 Clementinee krem önermiyor doktorlar bildiğim kadarıyla içeri kımyasal olan şeyler sıkıntılı olur diye ben hep ağda yaptım bılemıorm tabi
Caglarmm Clementinee ph değerini bilmem ama görümcem bana bi tane önerdi kullandım mantar oldum tavsiye etmem mantarla 1 ay mücadele ettim
Seda_nrr Clementinee Kuzum Yıkama jelleri ne kadar doğal olursa olsun genitalde alerji yapabiliyor mantara yol açabiliyor sadece su ile yıkanmak sürekli iç çamaşırı değişmek en hijyenik olanı.Hamilelikte tüğ dökücü krem sprey vs hiç önerilmiyor eğer ağda yaptırabiliyorsan kasılman olmuyorsa ağda en iyisi
Gull_94 Clementinee tuy dokucu kımyasallar hamıleyken onerılmıyo dıger urunler ıcın doktorunuza danısın yınede ama ne kadar az kımyasal o kadar ıyı
Fatos_teke46 ZZeynepP1903 banyoda aynayla bakışıp permaşapi atmak görevimizdir göbekten goremiyorz malesef orayı 😂😂
Sdtcnts Clementinee ZZeynepP1903 ya ben epilasyon aleti ile alıyorum şimdilik acıyor 🥺 zararlı mıdır acaba 🤔
ZZeynepP1903 Clementinee yaaa Allahtan öyle bı alerjım yok ınsallah olmaz 😂 kız zaten duyamazsın ben uydurdum 😂😂😂😘
Clementinee Hilal-95 yaaa ben henüz eğilebiliyorum amaaa canım artık çok acıyor alternatif arıyorummm 😅
ZZeynepP1903 Clementinee ahahahaha niye be havalı duruyo işte ne rezil olacan bosver insanlar herseye bi kusur buluyo bacım 😂
Clementinee ZZeynepP1903 öylelerinden hemen sessizce uzaklaşacaksın 😅 valla kimseyle uğraşamam şu değişken ruh halimle
ZZeynepP1903 Fatos_teke46 😂😂😂 henüz daha aynaa faslına gelemedim ben göbek cok yok insallah o kadar olmaz yoksa yandım 😂😂
Fatos_teke46 ZZeynepP1903 bnde önce öyle diyordm ne güzel dogumumda bile ağda yaparm kendime diye ama hiç bir sekilde görmediğimden aynayla dost oldum artık gecende aynam kırıldı ağlamaktan beter oldum 😂
ZZeynepP1903 Fatos_teke46 yaaa cok mu zor oluyo gercekten 🤦🏻♀️ Ay saka bı yana en korktugum sey ya ben hep görmeden alırım temızde alırım acıkcasıda karın buyuyunce el ulasmıyo sanırım dimi 😃 aman nedir bu bizim cektıgımız bee 🤦🏻♀️
ZZeynepP1903 Fatos_teke46 aaa gercekten miii suan ben sok 😂😂😂 demekki sadece bana ait degilmiş üzüldüm 😂😂
Fatos_teke46 ZZeynepP1903 korkutmak gibi olmasın valla zor karanlığı iyi görürüm ama orayı görmeden yapamam 🥺 doğumda yaklasinca ağrılarım baskılarım çok olduğundan hiç bir şekilde hareket edemiyorum 🙄