Edddaaa Yeni Bebek arabası alacak olanlara belki fikir olur , yeni Bebek arabası alanlar bizlere hangi marka model tercihlerini , tercih sebeplerini ve fiyat bilgilendirmesi yaparsa kendi adıma çok sevinirim, şimdiden çok teşekkürler
Ozlemm Edddaaa maxi cosa dana yada chicco trio love dusunuyorum. Temelinde baston bebek arabasi oldugu icin hem katlandiginda kucuk oluyor hemde hafif. Birde daha uzun sure kullabilirsin diye dusunuyorum. Maxi cosi 2 bin kusur... chicco suan civil de 1700 tl gibiydi. Henuz almadim ama tercihim bu yonde olacak
ozdenarda Edddaaa ben babybee marka aldm travel sistem bebegim 37 gunluk gayet memnunum dev paralar verme ihtyci duymadm hepsiburada indirimden aldk gecen hafta 999 tl den 669 tl ye dustu halada oyle
Sheisagirl Edddaaa Kraft fit travel aldık canım yüksek olması sebebiyle çünkü eşimin boyu uzun diğerlerini süremiyor
gonulcelen Ozlemm maxi cosi hangi modeli acaba baston oluyor. Bende chicco duo love ve inglesina düşünüyorum baston ve travel sistem olduğu için. Yani bebek arabasında istediğim özellik bu baston , travel sistem hafif ve sürüşü kolay bu iki araba arasındayım
yasminyasmin Kraft pocket travel sistem, oldukça hafif travel sistemler gibi hantal değil. Evimiz asansörsüz ve 5. katta olduğundan taşıması kolay olmalıydı. Katlandığında valiz gibi taşınıyor. Henüz kullanmadık ama pratik geldi. 2018 aracıymış internette pek yorum yoktu. Biz n11 den 1200 liraya aldık ana kucağı ile beraber. Şu an e bebekte 1679tl.
esrmhmt begumge kardeşim ben baktım çok beğendim çünkü etrafımda sürekli hafif al diyorlar boşa almışız bagajada sığmıyor diye bir sürü problem ayrıca ben hem bebeği hem arabayı aynı anda taşımak istiyorum. Yani kısacası bu ürünü beğendim siz aldını mı güzel mi? Ayrıca pusetmi alıcaz peki🤔
begumge esrmhmt bence puset almaya gerek yok doğumdan sonra kullanılabiliyor çünkü. Puset en fazla 2 aya kadar kullanılabilecek bir şey. Ben çok ağır ve gereksiz bence şahsi fikrim. Bebekle arabayı da çok rahat taşırsınız.biz daha kullanamadık 30.haftadayız ama ben çok araştırdım çok seyahat ettiğimiz için hafiflik ve portatiflik öncelikli benim için.
Hannah Edddaaa baby2go nun travel sistem bebek arabasını aldım katlanışı kolay ve sağlam bişey sürüşü de rahat 1200 tl
LaleSnmez gonulcelen Maxi cosi dana modeli, ana kucağıyla da kullanılıyor. Gerçi tek başına Doğumdan itibaren kullanılımı da var
Bahar9235 gonulcelen inglesina ya çok baktım ama hem ağır bir araba katlanması çok kolay olsada hemde aynı özelliklere maci cosi dana varken 4000 lira çok fazla inglesina için. Ben ikisi arasında kalıp maxi cosi dana aldım kullanımını da denedim yeğenimle çok memnun kaldım
Ecenurmt Mamas papas ocarro travel sistem bebek arabasını aldık 3200 gibi bir fiyatı vardı. Çok sağlam ve şık
Nehir35 Baby home travel sistem vip bebek arabası aldım bende. Araba oldukça hafif kullanışlı rahat hareket ediyor. Siyah rengide çok şık. Tavsiye ederim. Fiyatı 1000 tl ye aldık.
gonulcelen Ozlemm baktım evet güzel bende baktım netten ama nerde görebilirim acaba diye hiç mağazalarda çıkmadı. Chiccoyu aramıştım triolove eski sezon olduğu için o artık üretimde Yok demişti duolove varmış 2'li 2500 tl dedi. Civile gidip bakacağım inş bulurum eski sezon olması hiç önemli değil 😊 görümcem kullanıyor bu modeli memnun triolove 3'lüydü.internette buluyorum ama görerek almak istiyorum