Burcusahinnn Arkadaşlar bol su tüketmem gerektiğini biliyorum ama içemiyorum zorla içmeye kalksam hemen midem bulanıyor geri çıkarıyorum benim gibi olan var mı vücudumun su ihtiyacını başka nasıl karşılayabilirim..
MrsMavis Burcusahinnn ben de çeşme suyu içince öyle oluyordum hazır su içiyorum şuan deneyebilirsin canım onun dışında karpuz kavun salatalık yiyebilirsin
evlatkokusu0806 Burcusahinnn suyu tatlandır limonla falan bende aynı durumdayım yudum yudum yavş yavaş iç
Ceyaa Aynı sikintilari bende yaşıyorum genel olarak sadece gebelikte değil soğuk su olarak tüketiyorum yada salatalık
Flyeng Burcusahinnn ilk zamanlar bende içemedim meyve suyu gibi tatlandırıp içiyordum az bi şeker mesela portakal az ya da limon sanki meyve suyu içer gibi yemeklerin yanında bol tüketmiş oluyordum karpuz ve salatalık ta iyi bu konuda ☺️
Ttgsm Burcusahinnn sade su yerine içine limon dilimi meyve parçaları atabilirsin o zaman daha çok içilebilir oluyor
Ezgiii11 Burcusahinnn Su içmek zorundasın sonra benim gibi idrar enfeksyon cıkar alırsın basına belayı 🤦
Nnurdan Canım suyun yerini hiç birşey tutmaz bebeğinin ve senin sağlığın için limonlu naneli bişekilde iç bencede