Gurbetkusuu Kızlar Kayseri’de özel isimli tulum battaniye anı battaniyesi gibi yaptırabileceğim yerler var mı, 15 gün zamanım var gidip almak istiyorum.. ve bebek için alışverişlerinizi hangi mağazalardan yaptınız şimdiden teşekkürler ♥️
YuvarlanamayanPandaa Gurbetkusuu kayseride yok isimli ben bulamadım instagramdan yaptırdım kiyafet olarak ben düvenönünde onurdan ve pazardan falan aldım hep
metehaninannesiii Gurbetkusuu tulum.icin bilmiyorum da ben genellikle e bebek ve civilden aldim herseyini
Gamzebrb Gurbetkusuu bende yeğenime yaptırmıştım 20 tl ye tulum almıştım kapalı çarşıda (yerini tam bilmiyorum çünkü eşime vermiştim o götürmüştü) bi terzide arkasına ismini nakış yapmıştı 40 tl ye isimli tulum yaptırmıştım 😂
Gurbetkusuu Gamzebrb bugün onu bana düvenönünde bir abi söyledi 40 TL tulum bir yer var yazı yapıyor dedi ne kadar bilmiyorum ama adres veririm dedi de güzel yaparlar mı bilemedim
3bebekannesiii Gurbetkusuu butik bebecim sayfasında 11 parca 180 tl canım 1 haftada elime ulaştı ve kalitesi mukemmel