Durukayra Hacer8601 merhabalar nişanın geldiğini nasıl anladınız ilk gebelik tecrübesizlik var yardımcı olursanız cok sevinirim
Aleynaarslan Minikmucizem1 bugün bendede öyle bir alıntı geldim post açtım bazıları nişan değil dedi bazıları nişan dedi ama normaldede akıntım olduğu İçin anlayamıyorum tam başka bi renk gelse anlıcam 🙄
Durukayra Minikmucizem1 bende de biraz önce açık sarı bir damla kadar kan ile beraber geldi sancım yok uzanıp dinleniyom sizce nişan mı?endişe etmelimiyim?
Gokhangurbet58 Hacer8601 bugun sabah saat 6 da dogum yaptim ogluma kavustum 💕 allah bekleyen herkese bu mutlulugu yasatsin insallah
Hacer8601 Gokhangurbet58 canım kac hafta kaç gunluktun.seninde mi nisanin gelmişti.sezeryan mı oldun.
Gokhangurbet58 Hacer8601 tam 39 haftada dogum yaptim normal dogum oldu evet nisanim gelmisti kontrole gittim altan bakti acilman var dedi yatirdilar. Kendi sancimla aksam 9 da basladi sanci sabah 6 da dogum yaptim
Hacer8601 Emiemi evet sezeryan dedi.perşembe nişan geldi ama belimden sancı gelmesini bekliyorum streiyim gerginlik var az az su geliyor adet sancisi gibi sancim var
Emiemi Hacer8601 canjm bana da özelde kendi doktorum 37+1 de 3600 iri Sezeryan dedi. Başka doktora gittim devlet hast. 2890 dedi. Sen başka doktora göründün mu
Hacer8601 Emiemi evet canim perşembe günü nişan gelince gittim devlet hastanesinde bakmadı ozeldeki doktoruna git doğum başlamış dedi.ozeldeki de sanciyi bekle dedi hala evdeyim
Nebiyeee 38+2 oldum hiç bi belirti falan yok olmasına da pek istemiyorum galiba annem hasta hastanede yatiyo çook üzüluyorum ne heyecanim var ne hevesim keske 20 li haftalarda olsaydim dogumumda anneminde yanimdq olmasini istiyorum dogsa annem enfeksiyondan dolayi hasta diye kuacgina vermeme bile izin vermezler bence😓😔😟 Allahım lutfen annem bir an once iyilessn😔🙏