Hayalllllll Vajina da böyle yırtılma gibi hisler acimalar ve kasılmalar normall mi acaba 🤷🤷 Popoma doğru kasılma var şuan vajinamda da bir kasilmalar var bebek hareketli anlayamadım bebek oynuyo vajinam da acıma da oluyo
Szeys Hayalllllll Benim de öylee. 33 haftamız bitiyo. Bugün hele bayağı artmış durumda kalça ağrım var. Belimden vuruyo🤦🏻♀️
Tugce-ylds Hayalllllll canım böyle baskı kasık ağrısı oluyor da hani bilemedim çok duramicak gibi misin
Hayalllllll Szeys ya vajinam çok sizliyo popoma doğru çok acıma var ya gitsemmi gitmesemmi doktora bilemedm
Szeys Hayalllllll Bugün aynı ikilemde kaldım ben de ama gitmedim. İlk hamileliğimde de oluyodu böyle o yüzden çok takılmadım yani ama eğer için rahat edecekse git. Nst falan bakılır. Ama baskıdan kaynaklı olabilir
Szeys Hayalllllll Yani doğum için erken tabi inşallah zamanını bekler. Ama tarif ettiklerinin olması normal. Tabi sancın yoksa. Onu da ancak nstde anlayabilirsin
Sudeeee Hayalllllll benimde öyleee sanki vajinamın içinden biri ip çekiyo böyle sızlıyo fena halde zonklıyo 33 haftalığım bende