Melek141120 Kızlar 19 haftalık gebeyim. Eşimle tatildeyiz. Akşam eğlenceleri yapıyorlar işte DJ falan gösteri oluyor. Yüksek sesten bir sıkıntı olur mu bileniniz var mı içim hiç rahat değil 😔😔
Sita3434 Melek141120 canım ciddi misin ya demin de biri sormus bebek suyun içinde biZim gibi duymuyor sesleri ne sesi ayırt edecek haftada bile değil bu kadar zehir etmeyin hamileliği kendinize
Busy Melek141120 çok fazla seste bebek rahatsız oluyor evet ama belli bir haftadan sonra yani kulağı tamamen oluştuktan sonra . Cok fazla gürültü strese sebep oluyor anne karnında. Mesela benim 31 haftalık cok gürültülü yerlerde aşırı bi hareketlenme yaşıyor rahatsız oluyor
Elcnbykckr Melek141120 yani yanlış anlamayın beni iyi tatiller ama bu soruyu ciddi ciddi soruyormusunuz 🤣🤣🙈
Melek141120 Busy öyle mi? Araştırayım o halde kulağı ne zaman oluşuyor tam. Çok teşekkür ediyorum bende çok endişelendim
Busy Melek141120 24. Hafta kulak gelişimi tamamen tamamlanıyormuş. Çok gürültülü olmadığı sürece endişe etmeyin ama öyle ortamlarda da cok bulunmamaya çalışın bence minikler rahat etsin içerde 😊
Melek141120 Busy çok teşekkür ederim. Fazlaca gürültü oluyor ya bizde erkenden dönüyoruz dayanamıyoruz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi❤️❤️