imranto Kızlar 4 hafta 6 günlük hamileyim ama bulantı kusma yok normal mi sadece kaşık karın ağrsı var sizde nasıl
DEFNE27 imranto benim ki 1 aylliken başladı taki 5.ayima kadar benii. Mahfeddi ne su ne yemek aç uyudum ac uyandım resmen gebelikte ki.mide bulantısını allahm kimseye yaşatmasın çok zor gerçekten 😐
berna2803 imranto her gebede aynı durum olmuyor maalesef ben 12+1im şuan daha yeni yeni kusma falan oldu sadece bulantı oluyordu sabah bulantıları ama kusma yok gibi birseydi
mhtpmhtp imranto canım dua et olmasın bende öyle diyordum ilk zamanlar benim midem bulanmıyor normal mi diye 6.haftamdan sonra bir başladı her gecen gün arttı 16.haftamdayım hala ilaç içmezsem kusmaktan içim dışıma cıkıyo hatta ilaç içtiğim halde bulantım var🤦♀️
Findukmom Normal ,yerleşme dönemi ağrısı olabilir . İlk zamanlar dinlenmeye çalış. Bulantı genelde 7-8. Haftada başlayabiliyor. Kiminin hiç bulantı olmuyor. Benim 8. Hafta başladı 16. Hafta da bulantım bitti çok şükür. imranto
DEFNE27 Kişiden kişiye değişir cnm her kadın kusucak diye bişey yok bazı kadınlar hiç mide bulantısı görmüyor bile kişisel durum yani normal🙏👍