NeslihanCaykara Bendede aynı 😞 uyku düzeni diye birşey kalmadı Rabbimin öyle hikmeti varki son ay doğum sonrasında yaşayacağımız uykusuz gecelere hazırlıyor 🙏
OlgaArslan [bilinmeyen] bende uyuyamıyorum ama sebebini bilmiyorum. Normalde hep bi ağrım mide yanmam falan vardı uyuyamıyodum ama 2 gündür hiç bir şeyim yokken uyuyamıyorum arada sadece nefesim daralıyo ama bu uyuyamamak gerçekten çıldırtıyo beni
Simsim [bilinmeyen] bnde 39 haftadayım acayip mide yanmam var üç aaat uyuyorum günde çok kötü biley Doğuma kadar da geçmicek🤢
Elfszgn Simsim bnde aynı durumdaym ya iki üç saat uyuyorum resmen gündz uyuym diyorum bari ama yok olmuyo
Lavieenrose_ Ben akşam 6 dan sonra bişey yemessem gece rahatım bide çok dayanılmaz olunca rennie atıyorum ağızıma anında kesiyo
Semiramiss [bilinmeyen] nexium 20 mg mide ilacı içiyorum doktorumun izniyle. Çok dayanamazsan bir tane içebilirsin dedi. Doktoruna danış canım ilaçsız insanın artık tadı kalmıyor. Anında etkisini gösteriyor ve rahatlayınca uyku sorunu kalmıyor.