Hemsireanne93 Kızlar 34 haftalık gebeyim vajinamda çok ağrı olmaya başladı iki gündür özellikle vajina kemiklerinde . Sebebi ne olabilir bilgisi olan paylaşabilir mi ?
Seldamm Hemsireanne93 benimde ayni sekilde oluyor 😔 geceleri hic yatamaz oldum.benim.yaklasik 3 haftadir var
Dilekcnkn Hemsireanne93 Bende 34 haftalığım dünden beri ağrı var ama baskı mı yapıyor anlamıyorum nasıl yanıyor sanki suyum gelcek gibi varya anlatamam
Mucizelrm_ Hemsireanne93 ayni haftayiz bende uzun zamandir oyleyim ozellikle ayakta kalınca doktor bebek büyüdüğü kilo aldığı icin baski yapıyor dedi açılma felan olmuyor normalmiş
Ikincinefes Hemsireanne93 bilmiyorum canim randevum var bugunlerdw bakicaz.doktoruma daniscam ,umarim oyle degildir
Ayse-24 Hemsireanne93 bu gün bende de aynı şikayetler başladı. Adım dahi atamıyorum. Gece yatamıyorum dönemiyorum. 33 haftalığım acaba kanala mı girdi diye korkuyorum 🥺
Bsrglpp Hemsireanne93 vallaha ağrıların artarsa veya devam ederse acile git demiş sesli mesajda 🤷♀️Rabbim korktuğumuzu yaşatmasın