Tucee28- Kızlar doğumdan sonra karnınıza ne sardınız korse almak şart mı birde sezaryandan ne kadar zaman sonra sardınız
yuvamerve17 Tucee28- ben bitane aldım bizim burdaki bir iç camasırcıdan takamadım hiç güzel değilmiş , annemin eskiden kalma kıyafet korsersi gibi geçirmeli vardı sırf sıkı tutsun diye onu giydim. 1. Hafta da fslan giydim
Yarendurmazz Tucee28- bende 10gün sonra sezaryen olacağım trendyoldan bir korse sipariş ettim doğumdan ne kadar sonra kullanacağımı soracağım doktora iki gün sonra kontrolüm var bakalım
Guley_ Canım ben carsaf sardım valla 19 günlüğüm şuan korse sipariş verdim bundan sonra lazım ama benim sezeryandan sonra baya bi gitti göbeğim
Merallkayaa Guley_ Göbeğiniz gitmiş ama sarkma ve catlaginiz oldu mu göbeğinizde. Bende sezeryan olmayi düşünüyorum da merak ediyorum
Guley_ Merallkayaa 37.haftada doğum yaptım canım ben hafif çatlamaya başlamıştım zaten onlar var sadece ama çok derin değildi yeni başlamıştı kantaron yağı kullanıyorum onlarda geciyo sarkmam çok olmadı korseyle toparlarım diye düşünüyorum