Arzuaksumom Tubatastan24 ilk 3 ayımın sonlarına doğru gidiyorum sürekli halsizlik uyku miskinlik ama geçer diyorlar inşallah
Tubatastan24 Bskaymazz1 eyer önünde başka Bi çocuk yoksa lütfen benim yerimde uyu 😂 2yaşında oglum var ben gözlerimi kapatınca parmaklarını gözüme sokuyo 😂🥴
Fatosduzgun55 Tubatastan24 al benden de o kadar 😔 20 haftalık erkek bebek beklıyorum nerdeyse otururken uyuyacam o derece 🤭🤭 evde 21 aylık bir oğlum daha var ne zaman gözümü kapasam ya su içesi geliyor ya da parmagını gözüme sokuyo😭
Bskaymazz1 Tubatastan24 Canım ilk gebeliğim benim ondan uyuyorum 😂 Senin yerine de uyurum tabiki sen iste yeterki 🤗
Tubatastan24 Alya33 şuan daha belli degil 11 haftalıgız ama benim azım hep kıza gidiyo hayırlısı ama uyku sevdam Bi başka hiç kalkmak istemiyorum
Tubatastan24 Alya33 oglum var 2 yaşında fakat ben onda hiç uyumadım çok enerjiktim ama bunda parmağımı bile kaldırmak istemiyorum sürekli Bi uyku sevdası
Alya33 Tubatastan24 Hım hayırlısı olsun kız bende çok uyuyor dum benim şuan 7 aylık oldu karnım kız dedi doktor kızda ola bilir