Bebegim4 Kızlar bugün ciğer geliştirici vuruldum Miğdem aşırı derece se bulanıyo ve kalbimde çarpıntı var ciğer geliştirici sonrası böyle olanınız var mı çok rahatsız hissediyorum kendimi ben 😢
2prens1prensesannesi7 Bebegim4 Evet 15 gün önce bende böyle oldum oysaki iğne ve haptan dolayıymış ama sonrası düzeliyorsunuz sakin olun
2prens1prensesannesi7 11isimsix Ciğer gelişimi olduğu için bebekte biraz hareketsizlik yapıyormuş ben de doktoruma söyledim o böyle demişti
Bebegim4 11isimsix o bende de oldu aslında ama o mu etkile bilmiyorum ama aşırı miğde bulantım var kustu kusucam afedersin kalbimde de çarpıntı var
Bebegim4 11isimsix benim gebelik şekerim ver zaten şekerimi fazla yükseltti o mu etkiledi ne bilemedim
Bebegim4 Hiraumut yok canım ben riski gebeyim serkajlıyım erken doğum riskim var ondan dolayı kuzum ama çok zormuş yaa🤦♀️
Hiraumut Bebegim4 Bnm de erken doğum riskim var dedi Doktur iki Doktur öyle bisey yok dedi bilmiyorum nasıl olacak bana ciğer geliştirici iğne de yapmadılar ki sen kaçıncı haftandasin cnm
Bebegim4 2prens1prensesannesi7 şekerim çok yüksek seyredince panik oldum açım bide yükseklikten yemedim yemek hiç acile mi gitsem
Baharozdemir Ciger gelistirici igne kacinci haftada yapilmaya baslaniyor peki? Ben de serklajliyim haftam küçük daha 20, şimdiden kasılmalarım var o yüzden soruyorum, teşekküreler