Fehime16 Ya kizlar 27+3um 45 kiloyla başladım ve şuanda 58.8im doktorum 18 kiloya kadar yolu var dedi şuanda 13kilo aldım ancak şu 2-3ayda daha çok alırsın diyorlar kilomu nasıl kontrol edebilirim bilginiz varmı yada siz neler yaptınız kaç kilo aldınız 🤗🤦
Fadikb Fehime16 🙄 ne yaptın sen kız çok almışsın 29 haftalık hamileyim 3 kilo aldım. Az ve sık beslen karbonhidrat alımını mümkün olduğu kadar azalt yada diyetisyene git ☺️
Beyza97 Fehime16 zayıf hamile kaldığınız için bu kadar kilo almışsınızdır bende 53 le başladım 60 oldum 25+3 doktorum fazla dedi diyet yap dedi 🙈
sessiz_oyuncu Fehime16 hamur işi , tatlı şekerli abur cubur yemiyorum ilk başta 3 kilo vermştim 2 kilosunu geri aldım umarım işe yarar da çok almam 18+2 haftalık hamileyim ☺
Fehime16 Beyza97 evet canım hep zayıf başladın diyerek avuttu beni doktor ama bgun artık kontrol ederek gidelim olmazsa diyete başlayalım dedi bide son aylarda daha çok alıyormuşun ne yapicam ya 🤦🤗🤣🤣
Fehime16 sessiz_oyuncu hiç öyle şeyler yiyemiyorum da mide yanma problemim var hamileliğimin başından beri oyuzden hep yağsız tuzsuz şekersiz abur cubur olmadan bı geçen cips yedim bı tanecik o bile yetti midemi alt üst etmeye ama aldıkça alıyım yinede 🤦
kbratrkylmz Fehime16 Bende ilk başlarda çok fazla kilo aldım tatlı tuzlu ne bulursam götürüyordum. Sonra doktorum biraz fazla değil mi sence diyince şekerli ve hamur işi yemeyi bıraktım. Ara öğünlerde de yemek yiyordum onu da bıraktım onun yerine yoğurt fındık ceviz gibi şeyler tükettim doymazsam da şu diet bisküviler oluyor tahta gibi onu yedim bastırdı. Son aylarında almadım neredeyse hiç ama şu son 1 aydır öyle bir saldım ki tekrar almaya başladım ama artık engel olamıyorum tatlı yememeye 🙄
Fehime16 kbratrkylmz tatlı tuzlu hamur işi yağlı filan yiyemiyorum ben canım midem hamileliğimin başından beri yanıyor oyuzden hep düz şeyler yedim yemklerimi tuzsu yağsız vs çok nadir yemisimdir tatlimi tuzlumu ama az ve sık yedim o sık yeme durumunu abarttım okadar 🤦 tatlida yiyemiyorum midemin korkusuna bende şu 2aylik süreçte senin izinden gidiyim tatlım başka yolu yok sende engel ol bence yoksa benim gibi Olcan 🤦🤣🤣🤗