Masal12 Merhaba tatlis annisler 1 haftadır goguslerim çok acıyor ve büyüdü bazı şeylerden miydem bulaniyo kendimi çok halsiz hissediyorum karnım ağrıyor biraz adetime 7 gün var sizce test yapsam cikarmi merak ediyorum kendimi hamile gibi hissediyorum sizce hamile olabilir miyim 7 ay önce düşük yaptım hamile kalmak istiyorum .
Ebrulikiz Masal12 ben 7 gün önceden ogrenmistimbazen çıkabiliyor ama kan tahlilindetahlilinde öğrendim
Masal12 Faziletttt Nazanypc benim hayatımda hiç göğüs ağrısı yaşamadım adet ölürken bile bu sefer çok hassas olunca supelendim
Nazanypc Testle uğraşma bence direk kan ver. Ama yaşadıkların psikolojik de olabilir. Bende 9 ay uğraştım her ay hamile kaldigimi sanmistim 🙈
Ebrulikiz Masal12 bilmiyorum ki daha değeri çok düşüktür mesela benim ki 7 gün önceden kan değerin 12 çıkmıştı onda bile kesin olmayabilir demişti doktor yine de dene bakalım
Tomurcuk18 Bu belirtiler için erken degil mi 🙄 son adet tarihime göre 6+4 olduk sadece göğüslerim bazen agrıyo başka bi belirti yok, mide bulantısı 7-8 haftadan sonra olur diyolar.
busrasahinn Masal12 arkadaşımın bir hafta Kala idrarda silik bir şekilde çıkmıştı bir dene istersen bişey kaybetmezsin hem eğer psikolojikse geçer değilse devam eder belirtilerin de bence 🤔
Janset2105 Masal12 erken gebelik testlerinden bende denedim adetime 10 gün vardı çıkmadı boşa paran gider moralin bozulur. Adetinin 3-4 gün geçmesini bekle.