umudumvar2 sorun yok canım istediğini sorabilirsin bildiklerimi yanıtlarım. Ben tüp bebek için gitmedim ama genelde tüp bebek ücreti içinde oluyor muayene ücreti ben oraya muayeneye gittiğimde yanımda ki birkaç teyzeyle konuşmuştuk baya memnundu Ali beyden kızı ve komşusunun gelini tüp bebekle hamile kalmış sonra da kendi gelinini getirmiş ama onunki 1. Denemede başarısız olmuş
Ali bey bana çok moral verdi Allah razı olsun diğer doktorlar gibi rutin konuşmadı 😊🧡
birde hastanenin Google saki yorumlarına baktım genel olarak tedavisi başarısız olan insanlar hastaneyi kötülemiş ancak tedavi kişinin vücuduna, rahmine vs vs bağlı aklına takılan varsa sorabilirsin
bu arada aynı hastanenin farklı bir doktoru için bir yorumda daha bulunayım
Umaydaki Ahmet çupurbaşa ablam gitti onunla gayet pozitif ilgilendiler ( o gebeydi) bebeğin suyu az kalmıştı Ahmet beyin sayesinde fark ettik
yine aynı Ahmet beye annem yengemi götürmüştü o sıra Umay’a geçmişti Ahmet bey onun bebeği 3 yıldır olmuyordu Ahmet bey değerlerine bakınca sizin bebeğiniz olmaz bir mucize demiş tüp bebek bile yutmaz gidin boşa paranızı dökmeyin demiş. 4 ay sonra doğal yolla gebe kaldı yengem
Bunlarım hepsini yazdım çünkü objektif bir yorum olsun istedim hakkında hayırlısı olsun canım