Dryadnmez 6 hafta kese var bebek yok Doktor allalım keseyi dedi ama ben inatla bekliyorum bir hafta daha bu durumu yaşayıp mücize olan varmı yardım edin ??
_ezo Dryadnmez benimde öyleydi önce kese göründü bi kaç kez gittim bebek görünmedi en son 9. Haftada göründü
Avakadolu Dryadnmez öyle kürtaj oldum ben 8. Haftamda bebek gelişmedi şimdi yine hamileyim cuma 6. Haftamda kese vardı bebek görünmedi kalp atışı yoktu bekleyelim dedi doktor bugün lekelenmem olunca hemen doktora gittim bebek düşüyor diye ama kalp atışı duyduk çok hafif ve Protestan başladı doktorum biraz daha bekleyin 6 hafta daha erken iki hafta bekleyin olmadı başka doktora daha gidin
Dryadnmez _ezo beklemek boşamı yani ?🥺😔 doktor ilk gittigimde geç döllenme demişti acaba ondanmı görünmedi
Dryadnmez giresun nasıl umutla bekliyorum doktor geç döllenme demişti ilk başta 2inci doktorum başkaydı 6haftada kalp atışı dinlemeye diye gittik bebek yok dedi altan baktı yine yok dedi beklemeyin kürtaj olun dedi bana 😔
Bebek9 Acele etme bence canım 10. Haftada gören bilr var. Kesen her gittiginde aynı boyuttaysa yapacak bisey yok. Ama kesen büyüyosa . Müdahale ettirme
Busra-61 Dryadnmez benimde 7bucuk haftalıkken kalp atışı alındı bence başka doktora gidin biraz bekleyin de
Basak888 Dryadnmez canım aynı durumu yaşadım bugün bende. Biraz daha bekliycem. Sağlıksız gebelik dendi bana. Lekenmem olmuştu başlarda progesteron kullanıyordum bugün doktor kalp atışlarını duyamayınca kullanmana gerek yok artık kürtaj olacak dedi ama umudumu kaybetmedim. Kalp atışlarını 9-10 da duyanlar varmış. sabahtan beri forumdan okuyorum bende. Geç döllenme vs hiç bişey demedi doktor, hepsini buradan öğrendim. Bakalım inşallah sağlıkla selametle gelir bebeklerimiz 🙏
giresun Dryadnmez biraz daha bekleyin siz yoksa da nasip kısmet Allah’in takdiri ama benimde sanırım 7. Haftalarda falan görüldü bebek lekelenmelerimde oldu düşük riskinde var dendi ama şuan 17. Haftamiza girdik sağlıklı ise zaten tutunuyor bir şekilde
annesi_ Dryadnmez canım benimde kese büyüyodu ama içinde bebek büzüşmüştü bence beklemenin bi anlamı yok derim kese zaten büyür kalp atışı yoksa olmaz benim öyle olmuştu ama herkezin aynımıdır bilmiyorum
Sevilderin Dryadnmez bence bekleyin 8.haftamda görebildim ben ve iki gün sonra 20 haftalık olucaz inşallah 🙏 sizde hayırlı haber alırsınız inşallah 🙏🤗🥰
bahtnurr1 Dryadnmez evet öyle var olan var geç oluşuyor olabilir dediler arkadaşıma , bi diğerine de. Boş kese dediler farklı hastaneye gitti bebek var denildi ve şimdi 3 yaşında 😊
bahtnurr1 Beta hgc vermeye devam et zaten bebek yoksa değerlerin normal katlanmaz , fazla da bekletmiyorlar bebek anneyi zehirleyebilir
lunam Bence biraz daha bekleyin, böyle bir şeye karar vermek için çok erken. Ben de 6.haftada sadece keseyi gördüm, 7.haftada bebeği gördüm kalp atışını duydum. Şimdi 12.haftanın içindeyiz şükür.