mumum geçmiş olsun canım benim Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah 🙏 28 Nisanda 8 haftalıkken kalp atışı olmadığı için özel hastanede kürtaj oldum. Doktorum çok iyiydi. Saat 12 gibi muz yedeğim için tam uyutmadı gibi bir şey oldu sarhoş edecem seni dedi. Rahmi yumuşatsın diye dil altı hap verdiler. Serum taktılar ama açmadılar. Damar yolumdan karnım tok olduğu için kusmayayım diye mide koruyucu yaptılar. Tok olduğum için zaman geçsin diye yaklaşık 4-5 saat beklettiler. Sonra doğumhaneye aldılar.Yaklaşık 5 dakika ya sürdü ya sürmedi. Yapılanı hissediyordum ama gözümü açamıyordum. Kürtaj sonrası normal odaya aldılar 10 dakika sonra kendime geldim. İki saat gözetim altında tuttular. Herhangi bir ağrım olmadı. Kürtaj sonrası kanamamda olmadı 10 gün boyunca lekelenmem oldu. Kürtajdan 6 gün sonra kontrole çağrıldım. Kontrolde doktorum başarılı geçtiğini söyledi. Doktorum canımı sıkmamamı, bebeğimin sağlıksız olduğunu, benlik bir durum olmadığını, 10 kişiden 9 unun başına geldiğini, kürtaj sonrası korunmama gerek olmadığını, 3 ay içerisinde hemen hamile kalabileceğimi söyledi. Çok şükür hamd olsun ki kürtajdan 4 ay sonra yani 31 Ağustos’ta idrar testi yaparak hamile olduğumu öğrendim. Bugün kontrole gittim ve her şey yolunda hamd olsun Rabbime 🙏 Rabbim önce sana, sonra isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah 🙏