DeryaOsman 25+1 de idarar yolları enfeksiyonundan dolayı bir gece hastanede kaldım ve 3 haftadır da sürekli yatıyorum. Doktorum en az 32.haftaya kadar yatacaksın diyor.Benim gibi yaşayanlar var mı ?
Sinmn DeryaOsman idrar yolu enfeksiyonundan su sızıntısı yaşadım sizin haftalarınızda.. uzun bir istirahat ve antibiyotik tedavisi süreci geçirdim.. şuan 37+0ım..
Mbtrm DeryaOsman ne şikayetleriniz vardı bende 20haftalığım enfeksiyondan şüpheleniyorum yarın aşı olmaya sağlık ocagına gidicem gitmişken söyleyim diyorum şimdi sizden duyunca korktum
DeryaOsman Sinmn bende de su sızıntısı oldu, antibiyotik kullanıyorum, benim doktorum yemek ve tuvalet dışında kalkmayacaksın diyor sizin de haftalarınız öyle mi geçti ?
Sinmn DeryaOsman evet hatta sadece tuvalete kalktım ilk haftalar, yemeği bile tepside yedim.. biraz zaman geçince sızıntı azalınca Kendimi yormayacak şekilde kalktım.. çok şükür şuan durdu ama yine de kendimi yormuyorum tekrar başlamasın diye.
DeryaOsman Mbtrm çok afedersiniz ama iççamaşırımın ıslandığını hissediyordum, karnım sertleşiyordu ( kasılmadan kaynaklı oluyormuş), sık sık idrara gidiyordum. Doktoruma gittiğimde turnusol ped ile kontrol edildi, idrar tahlili yapıldı bu şekilde belirlendi.
DeryaOsman Mbtrm önce doktorunuza gidin bence aşı olmadan benim doktorum bu durumda aşımı erteletti , ben henüz olmadım
DeryaOsman Sinmn sizede birileri mi baktı , benim dönüşümlü olarak yanıma annem, kayınvalidem geliyor bu durum da çok sıkıcı sürekli birilerinin gelmesi 😔
Sinmn DeryaOsman ben önce eşim evdeydi evde kaldım, sonra anneme gittim onlarda kaldım.. iki buçuk yaşında oğlum var bir de.. zor bir süreç kim olursa olsun birilerine muhtaç kalmak zor geliyor insana ama sağlık olsun yeter ki ☺️
Sinmn Ntugba suyum azar azar geliyordu, akıntı olur gibi sık sık ama az miktarlarda.. tedaviyle durdu çok şükür
Sinmn Ntugba akıntı gibi olmuyor kıvamı, ter gibi nemli de durmuyor.. bardaktan su dökmüş gibi oluyor, keskin kenarlı bir ıslaklık oluyor çamaşırda