Uyumsuzzz Dün değil ondan önceki gün istifra ettim az öncede istifra ettim neden olur ya bu haftada 😞
Bebegimicin1 Uyumsuzzz brnimde 34 den beri vsr ara ara oluyor bazen gece bile uykudan uyandıgım oldu çok şükür geçti ama akşam oldummu mide yanmaları vsr yanma yüzüne düzgün bişey yiyemiyorum
YuvarlanamayanPandaa Uyumsuzzz ishalinde varsa kesin git yeni geliyorum hastenden bakteri çıktı hazır su tüket dedi doktorum serum verdi 3 tane bide antibiyotik verdi
Papaatyaam_38 Hareketlerini hissediyor musunuz ? İshal salgını var Şuan geçen hafta bende öyle oldum bulantı kusma ve ardından ishal 😭
Uyumsuzzz Papaatyaam_38 hareketleri normal hatta o kadar hareket edıyor ki kusuyorum acaba onun hareketlerinden baskı mı yapıyor
Uyumsuzzz YuvarlanamayanPandaa aşırı bi ishalim yok gebeliğimin başından beri normal bi ishalim var idrar yollarında zaten enfeksıyonım var
Pelinxx Bebek büyüdükçe mideye baskı yapıyor ben her yediğimi çıkarıyordum. İleriki haftalarda aşağıya indikçe rahatlarsınız demişti benim doktorum
Uyumsuzzz Pelinxx ay gerçekten mi ya doktorda bana bebek baskı yapabilir dedi ama kusmak hiç hoşuma gitmiyor sizin bebek kılo alıyomuydu kusarken 😔
YuvarlanamayanPandaa Uyumsuzzz benımde baştan beri normal bir ishalim vardı anıden artıı gittim de bakteri çıktı
Pelinxx Uyumsuzzz benim bebeğim 38 haftalık şu an 3.800 gr. Kilosu gayet yerinde yani. Ben genel olarak minyonum taşımakta zorlanıyorum hatta