Kbrbisi21 Haftadayiz 9 kilo aldim 🤭 sonlarda birden kilo artar mi ki diye tedirginim 🤭😁 cok cok yemeye basladim hatta az oncede birseyler yedim midem kazındi 😁
Xxxseliiiin Deryagultugce 71 ile hamile kalıp 8. Ayda 79 a geldim inşallah böyle tamamlarım ben kilo almamamı gurbette olup canımın istediği şeyi de kalkıp yapmaya üşendiğime bağlıyorum 😂😂 bu ay memlekete gidecem inşallah 100 kilo yapmaz annem
Gebebirii Asenayigit neyse ki yalnız değilim bizde 28.haftadayiz 16 kilo aldım sende de çatlaklar oluştu mu
Zyneepemree Deryagultugce tam 36.haftamdayım 9 kilo almışım zaten kiloyu da 25.haftaya kadar aldım sonrasında hep sabit kaldı
Ceri5 24 kilo aldım, şuan bebeğim 21 günlük 15 kilo gitti, 40 ından sonra spora başlayacağım hepsi gider o zamana diye düşünüyorum
Heather Deryagultugce ilkinde 25, 2. De 23 haftalık 7 kilo oldu. Diyetisyenle ilerliyorum bakalım kaç kilo ile noktalandırcam.
Fatma272727 Deryagultugce 33 haftada 10 kilo verdim oglum gayet saglikli o kilo aliyor ben kilo veriyorum ne guzel demi ilk iki gebeliktede boyle olmusdu dogumdan 40 gun sonra karnimin sisi indiginde kimse beni dogum yapmis kadin olarak gormuyordu 😊😊bu da rabbimin bana verdigi cok guzel zhediye hamile kaldigim ilk siralarda 72 kilo idim suan 62 kiloyum dogumda da en az bes kilo gider 😊hop onceki kiloma kavusurum
Fatma272727 gage valla ben hic bir sey tapmadim ozel cabada gostermedim ama rabbimizin hikmeti butun gebelikler boyle isin guzeli dogumdan sonra da sutum yariyor yedigim bebege gidiyor 😊😊😊