Bebisininannesi1202 alparslan6610 ama aydan hpca mükemmel bir doktor ikizlerim olcak allah nasip ederse çok ilgiliydi
alparslan6610 Bebisininannesi1202 canım bir de aynı gün ayrıntılı İçin bakıyor mu yoksa gün veriyor mu
Bebisininannesi1202 alparslan6610 ben sincan koru takipliyim sincana perşembe günleri geliyor aydan hoca çukurambardaki koruda hangi gün yapıyor bilmiyorum tek bebek için üç ay önce 500tl fiyatı vardı şimdi nekadar oldu bilmiyorum
alparslan6610 Bebisininannesi1202 yani oerşemve günü gitsem ayrıntılı İçin geldim desem aynı gün içinde alıyorlar değil mi
alparslan6610 Çok sağolun İnan ki o kadar post attım soru sordum kimse cevaplamadı çok teşekkür ederim rabbim sağlıklıda kucağına almayı nasip etsin
Bebisininannesi1202 alparslan6610 ben ramdevu almıştım hoca çok yoğun oluyor oyüzden bence bi gidip randevu almanızda fayda telefondan randevu vermiyolar para alıyolar randevu sırasında birde koru takipliyseniz 500tl başka haftanedenseniz fiyat daha çok olabiliyor ben 1000tl ödedim ikiz oldukları için😂