GlsmKeer Test sonuçları mı aldım beta HCG 690 olmuş hanınlar ne zaman kese görülür sizce Korkuyorum ya
NurKaradmn GlsmKeer gözün aydın canım Sağlıcakla al inşallah kucağına benim 5. Haftada vajinal ultrasonla anca görülmüştü o kadar küçüktü çünkü ☺ ama 6. Haftada kalp atışları için gittiğimizde normal bir şekilde gözükmüştü
Gucluanne Benim 13bin civarında iken görüldü ,o da vajinal ultrasonda . Erken bence bir hafta sonra görülür.
Patito__ Aslhn bnde 4+6 da gitmistim vajinalden bile gorememisti 5+2 de gittim vajinal gorundu meger gec dollenmeymis horuldugunde kan degerim 3000lerdeydi
Patito__ GlsmKeer hayir arkadasin yazidi bilgi yanlis bugun 400 ise bir gun sonra 800 oluyor yani bir gun araliklarla bakilir en az iki katina cikmasi beklenir
Patito__ GlsmKeer hayir arkadasin yazidi bilgi yanlis gun asiri bakilir (yani pazartesi400 carsamba 800cuma1600 seklinde bakilir) en az iki katina cikmasi beklenir
GlsmKeer GamzeCan hayır ikinci ölçüldü ilk öğrendiğimde hamile olduğumda 32.2 idi geçen perşembe şimdi 690 olmuş
Mmrvzlp Benim beta Hcg 860 ken sadece minik bi nokta gözüküyordu bi hafta sonra kese oluştu ama daha kalp atışı yok doktora göre 6. Haftamdayım
Denizliche Patito__ ben atladim direk ama bana mi yazdın emin değilim ,baktım şimdi aynı şeyleri yazmışız zaten
Patito__ [bilinmeyen] benim iki hamileligim oldu ikisinde de uc kati yukseldi dr sormustm bnde en az iki kati olmaliyms cok ii yukselme oluyor demek
Patito__ [bilinmeyen] evet cok normal benimde 120 ile basladi 340 ile devam etti onlara takilma sen onemli olan en az iki kat artmasi bnm gec dollenmeymis kan degerni hesapla kendince ve 3000lerde olunca dr git cnm