Aaanneeyiiim Kızlar merhaba 37 haftaligim bebeğim 2.850 gr doktor gelişimi iyi falan dedi ama bana az geldi çok üzüldüm 😔
Senayyalcin Aaanneeyiiim önemli olan bebeğin sağlığı ve gelişimi zaten Allah korusun bebek 5 kilo olsa da gelişim geriliği olsa daha mı iyi? Böyle şeyleri takmayın kafaya ve daha doğuma 2-3 hafta var zaten🤌🏽
badembid Aaanneeyiiim canım benim burada ne problemler okuyoruz görüyoruz. Bebeğinin kilosuna gelişimine iyi demiş doktor. Doktorlardan daha iyi bilecek halimiz yok şükret bence . Hamileliğinin sonuna doğru sağlıkla gelmişsin. Erken doğuran bebeğinin yoğun bakımdan çıkmasını bekleyen anneler var burada onları düşün. Sağlıkla gelsin kuzun inşallah
Melek6177 Aaanneeyiiim doktor şyi diyorsa iyidir neden böyle düşünüyorsunuz boşuna üzülmeyin 🤗 bebek her hafta ortalama 200 gram alır 40 ta doğursanız en az 3400 olacaktır Buda bi bebek için ideal kilo hem kilo sağlık anlamına gelmez ki
Yagmur00 Aaanneeyiiim nıye canım walla kızıyorum soyle post gorunce saglıklı mı keyfi yerinde mı sorunu yoksa neden kılo sorun yapıyorsunuz kı
Eylulasknn Aaanneeyiiim bende 37 de 2700 dedi üzülecek bişey yok küçük doğan bebekler doğduğunda daha hızlı kilo alıyor
Asyaa02 Aaanneeyiiim hiç takmayın kafanıza önemli olan sağlıklı olması. Benim küçük oğlum 2700 gr doğdu 2 aylık olana kadar normal kiloya geldi çok şükür🙏🏻
Aaanneeyiiim Çok teşekkür ederim kızlar bi sorum olacak nat ye girdim bugün bebeğim hareket etti nasıl anlatsam güçlü bi hareket ekrana bakdim o arada 60 dan 100 de kadar cikdi ama doktor sancin yok dedi ne olmuş oluyo o zaman