ilaydarabiaoz Hanımlar dünden beri 20-30 dk de gelen adet sancilarim var bebeğim de sertleşiyor 34 haftaligim dün gece nstye girdim şancı da çıkmadı ama bugün sanki biraz da ağrılı çok erken değil mi https://www.hizliresim.com/o04vnss Birde karnim düşmüş mu hanımlar
yamacinannesii ilaydarabiaoz benim de adet ağrısı vajinal batma sertleşme şikayetlerim vardı hala var bugün bende nstye bağlandım doktor sancın yok gayet normal kendini strese sokma dedi
rsm_0026 ilaydarabiaoz 35 haftaym bnde aynı durumdaym agrılarm oluo kasık ve bel de ama belirli bir süre değil vakitsizce ve belirsiz süreli agrılar
ilaydarabiaoz Ysmmmnn canım ilgilenmiyorki ebeler nstye bile o kadar gevşek bağlarımı alet düşecekti nerdeyse
merakliblog Madem öyle başka bi hastaneye git canım için rahat etsin en azından, belirli aralıklar olması sıkıntı.
Annesininbitanesi1 yamacinannesii kaç haftalıksın canım benimde var 2 gündür aynı şikayetlerim 25 haftalığım daha gitmedim doktora ama
yamacinannesii ilaydarabiaoz bence nstde çıkardı canım tabi için rahat etsin bi ihmal olduğunu düşünüyosan başka bi doktora daha gözük belli olmaz bazen doktor ihmali oluyo ama inşallah bir problem yoktur 🙏🏻