Paramedik_Anne_112 10+4 doktor bugün iki tane tiroid ilacı başladı siz böyle bir durum yaşadınız mı gayet sağlıklı dedi riskli bişi mi bu geçer mi panik yaptım
Zeysezer Paramedik_Anne_112 2.7 ile bana başlamadı doktorum gebelikte kendiliğinden düşecek dedi öyle de oldu
giresun Paramedik_Anne_112 yani normalde 3.10 çok yüksek bir değer değil ama riske atmak istememiş muhtemelen
Prlpn8286 Paramedik_Anne_112 bana hamilelik planladığımız günden itibaren vermişti doktorum hamile kalınca daha çok yükseldi dozunu artırdık hatta, 27 haftalık oldum haala kullanıyorum bir sıkıntı olmaz yani merak etmeyin yüksek olması daha tehlikeli.
Paramedik_Anne_112 Pardon ben yanlış bakmışım 2,5 üstüne çıkmış demiş 3,10 gözüküyor birde kansızlığım varmış
Zeyneb12 Paramedik_Anne_112 tsh gebelikte kontrol edilmesi gereken önemli değerlerden birisi. Gebelerde 2.5 altı istenir bu değer. Bunun için bende yıllardır kullanırım. Korkulacak bir şey yok değerdiniz 2.5 ise. Doktor artmasın diye ilaç vermiştir benim de öyle oldu"
Seyma_88 Paramedik_Anne_112 yüksek bir değer değil ilaca caslama sebebi muhtemelen riske atmamak içindir benim geçen ay 3.63 du bu ay doz yükselttik ve 2 ye düşmüş bu arada düzenli kullan cnm cik onemli