GizMeh Bebegim4 ceviz beyin gelişimi için çok iyi bir şeylerin içinde yemeye çalış canım. Havuçlu cevizli kek sever misin bilmem ama mesela öyle yiyebilirsin benim en sevdiğim kek 🙊 bak canım çekti şimdi ya yapsam mı 😅😅
Bianneadayiii sedayener- bize de 27. Haftamızda 920 gr gayet normal 1 kg civarı olması gerek dedi. Ben takılmadım haftasında gitsin ileri geri olmasın da ☺️
havvatolga Aslihancihan 25+5 te 840 gr 26 cm benimkinin boyu kisa mi acaba bisey demedi doktor herkesin ki baya uzun
Aslihancihan havvatolga pardon yanlış yazmışım 32 cm di boyu canım. Her bebek farklı olabılır canım endişelenme doktor birşey demediyse herşey yolundadır.
Bebegim4 Ilkayy ünsilin kullanmasam 180 200 civarı olur ünsilinle değer yükselttik 120 110 oluyo değerler açlığım normal şükür ama ciğer geliştirici ne yapar bilmiyorum tabi
Ilkayy Bebegim4 ciğer geliştiricinin etkisi 3 4 gün canım ondan sonra iniyor normal değere bana vurduklarında 2 gün 170 filan çıktı
Bebegim4 Ilkayy ünsilin kullanıyorum inşallah olmaz bi bakalım bugün vuruldum 1 dozu yarında 2. Doz inşallah
Sogancik Bebegim4 Diyeyine uy canım besinsiz kalma. Bak insülin de kullanıyormussun zaten. O dengeliyordur.
Sogancik Bebegim4 Kalmaz canım ya. Diyetin çok mu ağır senin acaba. OMEGA 3 kullanıyor musun? O bebeğe iyi kilo aldırıyormus. Ben imom kullanıyorum.
Bebegim4 Sogancik bende imom kullanıyorum canım , meyveden ayrı kalmak çok zor ya canım çok çekiyo en güzel o kilo aldırıyor bebişe