sedayener- Selam arkadaşlar izmir egepol giden arkadaşlarım Dogum ücreti hakkında bilginiz varmdıır ? Yardımcı olurmusunuz
Gzmm14 sedayener- Bende Egepole gidiyorum. En son 4900 demişlerdi. Ama Eylül’de zam gelicek demişti. Yeni ücreti bende bilmiyorum, burada bekleyeyim ☺️
sedayener- Gzmm14 bende cınarlıya gidiyorum ama egepol da bir doktor varmış Cem büyüktosun diye çok fazla önerdiler dedim orayamı kaysam diye
Gzmm14 sedayener- Bende Cemil Kaymaz a gidiyorum. Çok ama çok memnunum. Hastane konusunda da içim rahat. 20 gün önce arkadaşım egepol de doğum yaptı, hemşirelerden falan da çok memnun kaldı. Siz doktorunuzdan memnun değil misiniz ?
Efsabozdag sedayener- benim doktorum cem buyuktosun harika bir doktor bundan once 4 doktorra daha gittim ama hic birinden memnun kalmdimm gozum kapali oneririm harikaaa biriiii
sedayener- Gzmm14 aslında doktorum dan memenunu ama o kadar övgü duydumki doktor hakkında merak ettim açıkçası. siz kaç haftalık gebesiniz
Gzmm14 sedayener- Ben 33. Haftadayım canım. Sen kaç haftalıksın ? senin yerinde olsam doktor değiştirmezdim hele ki anlaşabiliyorsan
hilaldg300 İlk bebeğimi iki sene önce takibini Cem Büyüktosun yapmıştı Egepolde doğumumuda Bülent bey çooook çok memnundum ikisinden de şimdi ikinci gebeliğim Bülent beye gidicem yine