Edaaltintass Kızlarr merhaba nasılsınız herşey yolunda mı :) ben biraz önce doktordan geldim minik kuşum 1.2 kg 35 cm olmuş gayet iyi dedi doktor kan ilacı magnezyum vs verdi 28+3üz bu arada. Sizin nasıl bebişler ne kadar oldular 🥰
DefneRana Edaaltintass 28+2 yim bende 😊 26 haftada gitmiştim 1 kilo herşey güzel demişti bir daha gitmedim
cahillesohbetikestim Edaaltintass 16+5 te gittiğimde 180 gram 20 cm olmuş oğluşum böyle kilosunu boyunu öğrenince daha bir meraklanır oldum 😁
Hilalkorkmaz Edaaltintass bende yarın gidicem paşamı çok merak ediyorum ne durumda en son 28. Haftamda gittim 1440 gramdı şimdi 33. Haftamdayım bakalım neler olacak
rabiagucer03 Edaaltintass 30+3 üz bizde 1200 gram boyu 38 cm dedi doktor zayıfmış bebem 🥺 karın çevresi 2 hafta geride geliyo dedi dünden berri moralim çok bozuk ne yapsam kilo alır diye düşünmekten mahvoldum 🥺
DefneRana Edaaltintass benim de 15 günüm var ama sabırsızlanamıyorm ikinci bebeğim ilki gibi olmuyor 😂
Edaaltintass Hilalkorkmaz maşallah sizinki daha tombik 🥰 evet ya ara açıldıkça daha çok merak ediyo insan 😌
Edaaltintass DefneRana hahaha doğrudur valla şimdi benim bütün aklım fikrim karnımda, siz ikiye bölünüyosunuz 🥰
16mom rabiagucer03 Kaşar, muz, ceviz, bal tüketmeye çalışın bebeğe kilo aldırıyormuş. Ama kafanıza da takmayın önemli olan sağlıklı olması 🌸
rabiagucer03 16mom çok ama çooook teşekkür ederim kesinlikle bunlara özen göstericem ALLAH razı olsun 🌼❤️❤️
16mom rabiagucer03 ne demek🙏🏻❤️ Allah hepimizden razı olsun. Yalnız gebelik şekeriniz varsa muz ve bal yemeyin aman diyim sonradan aklıma geldi