Minikkuzular Maysasu akışına bırak çok takarsan olmuyor canım ama en doğrusu adetten sonra sık ilişkiye girmek
Civcivim_34 Maysasu ay benim adetim bitti ertesi gün ilişki oldu sonra annemin yanına gezmeye gittim sonuç hamileyim
Mom566 Maysasu ben çocuk istediğim dönem de önem vermedim günlerine sonrasında yumurtlama gününün kıymetini anladım çocuk istiyorsanız günleri kaçırmamanızı öneririm
Maysasu Minikkuzular aynen canım 2 3 güne bir iyi aslında ama doktor bana özellikle yumurtlama haftamı söyledi de
Minikkuzular Maysasu yumurtlama gününü biliyorsan çok sık ilişki olması gerekir doktorum hep derdi inşallah güzel haberini alırız
Maysasu Minikkuzular inşallah canım daha adetime 9 gün var bakalım bundan önce de kimyasal gebelik yaşadım
Minikkuzular Maysasu kimyasal gebeliklerden sonra hep sağlıklı gebelikler oluşuyor tez zamanda sağlıklı bir şekilde gebe kalırsın
Maysasu Minikkuzular genellikle okuduklarım öyle canım bi de adet olmadan da hamile kalan çok ama Allah bilir tabi bakalım beklemedeyim ☺️
Maysasu Civcivim_34 maşallah canım belli olmuyor demekki garantiye alıp aralıklarla denemek gerekiyor sanırım
[silindi] Yumurtlama çok değişken bişey. Hani diyorlar ya şu gün bu gün öyle bişey yok tıbben. Adet biter bitmez bile yumurtlarsın. Hamile kalabilirsin. Ve erkek olur o zaman.
Denizfdn Maysasu yumurtlama falan bilmem adetim bitin sk bol iliski dogru pozisyon hemen kaldim ikincimdede tam korunmayla kaldim ama istiyoduk allahtan o aylarda madem zaten gebeymisim
Maysasu Deletedmom27272 bende 2 3 gün arayla girmeye çalışıyorum canım bakalım 8 9 güne falan adet olmam lazım