Oznurcakir Tüp bebek yaptirmis olan ve elinde fazladan kalan ilaçlar varsa bana bunlar lazım . Raporlu şeklinde fiyatı neyse öderiz Gonal f 450 flakon 3 kutu Gynositol 60 şase 1×1 1 kutu Ovitrelle 0.25 anp 1 kutu Kısmet olursa bu ay başlıyoruz.
Pinarr35 Oznurcakir her tedavide yeteri kadar veriyorlar kuzum keske elimde kalsaydida seve seve ucretsiz yollasaydim bende tup bebege hamileyim hala daha kullandgm ilaclar ucretli malesef allah sanada kolaylik versin🥰
umudumvar2 Oznurcakir canım uzun zamandır yazmıyoprdun tüp bebeğe mi başladın nerrede başladın gynositol şaseyi nternetten uygun fiyata blabilrsin gonal f rapor çıkarmadı mı
Oznurcakir Pinarr35 çok tşk ederim canım benim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Fiyatlar baya uçmuş şansımızı deniyelim dedik🤩
Pinarr35 Oznurcakir evet kuzum valla sorma 2500 tl tup bebek oncesi ilaclarina gitti simdide 7 gunluk ilacim 350 tl her hafta aliyorm bide 5+3 um daha sanirim 12. Haftaya kadr kullanicam allah yardimcimiz olsn iyi olalm kucagima alaym da raziyim allah sanada bugubleri gostersin
Oznurcakir umudumvar2 evet yazmadım biraz kafa dinlim dedim valla , bu ay başlıyoruz adet olmak üzereym de. Özel olduğu ivin çıkarmıyorlar malesef . Dbakirda yapacaz
Oznurcakir Papatya0707 ben bı yıla yakın yunus hocayla görüşüyorum . Arkadaşımı yönlendirdim çok şükür onunda tuttu benm hep aksilik çıktı bu ay adetimle inşallah gitmeyi planlıyoruz