Elif8888 magnolia_ bende yaşıyorum bu durumu doktor normal dedi doğum yaklaştığı için ama tabi düzenlimi şiddetlimi bunu takip ediniz
Aksoyanne magnolia_ doğum sancısı öyle Bi sancı ki naparsan yap geçmez her türlü anlarsın dayanılmaz hale gelir azalmaz ağrı iki doğum yapan Bn öyleydim
magnolia_ Elif8888 sürekli devam ediyor ayaklarımı uyuşturuyor adet olmadan 2 gğn önce ben böyle olurum hep o yüzden tedirgin okdun doktorumu aradım ama yoğunmuş dönüş yapacak 🙄
Cmnozge Deletedmom93428 bende de var ama sürekli olan bişey değil tam 38 haftalığız bir gün ağrı oluyor baskı falan diğer gün geçiyor
magnolia_ Deletedmom93428 belde yanma ve ayaklarda uyusukluk ay doktorumdan haber bekliyorum hala gel derse gideceğim ama kadın okadar yoğunki dönemedi bana
Deletedmom93428 Cmnozge evet ama 2 3 gündğr devamlı var devamlı dediğim dün vardı mesela bugunde var:(
magnolia_ Aksoyanne sancı değil yaşadığım doğum sancısını biliyorum ama bir önceki gebeliğim düşük olduğundan tedirgin oluyorum adet olcakmısım gibi bel agrısıyla birlikte ayaklarda uyusukluk belkide başlangıcıdır
Silaerincik magnolia_ kuzenimde böyleydi açılma olduğu için ağrı yapıyomuş doktoru öyle demişti sağlıcakla alın kucağınıza🥰
magnolia_ Duan hastanede serum taktılar sancım cıktı eğer geçmezse serumla yatışım yapılacak hayırlısı 🙏
magnolia_ aysnozkn2 yatışım yapıldı kızlar dua edin sancım yüksek ve düznli aralıklarla devam ettiğinden
Pskmrv magnolia_ bende de aynısı vardı belki de açılıyordur benimde ama gitmedim ben ara ara olduğu İçin beni çok etkilemiyor dayanılmayacak gibi değil benim