Hacerdnc Rabia_20 geçen hafta yapıldı. Kastigim için sanırım orta şiddette geçti. Bir kez mi yapılıyor bu çatı muayenesi acaba ?
Gzmm14 Rabia_20 Canım benimde 34. Haftada kontrolüm var. Sezeryan istediğimi söyledim ama yine de çatı muayenesi yapar mı doktorum ?
yuvamerve17 Gzmm14 sezeryan istedigini söyleyince yapmıyor. Benim doktorum yapmadı yani ama sezeryan istedikten sonrs çatı muayenesi yapmasının bir mantıkı yok 🙄
Ysmmmnn Rabia_20 çatım üstten basık denildi ama bana çatı muayenesini hatasneye yattığımda yaptılar doğumdan önce ama normal doğurdum
Zeynep-10 Eda-5807 Genellikle 38.haftada oluyor, okuduğum kitaplarda da ayni şey yazıyor. Ben bu hafta 38.haftamdayım ve çarşamba çatı muayenem olacak. 🤗
Zeynep-10 Eda-5807 Yani ben hazırlıklı gitmek için mesaj yoluyla sormuştum 36.da demişti ilk önce, 36′da gidince de 38′de yapalım vaktimiz var dedi nstden sonra. 36-37-38 o civarda yapıyorlar muhtemelen ama siz de emin olmak için doktorunuza sorabilirsiniz.
birkedilianne Rabia_20 Benim doktorum çatı muayenesine karşı. Gereksiz strese sokuyor anneleri. Doğum başladığında zaten belli oluyor dedi