deletedmom734 Yarenada şaka bir yana dışarı çıkınca buna bir çare bulabildinizmi çünkü ben sıef bu yüzden çarşı pazar gezemez oldum ciddi ciddi bez bağlamayı düşünüyorum o derece.... her 2dk bi ve aşırı derefede rahstsız ediyor eğer tutarsam...
Nesomer Yarenada evde giriyorum tam dışarı çıkıyoruz trafikte yine tuvaletim geliyo 🙈 eşim çocukmuşum gibi habire çişin varmı açmısın diye soruyor
Eceminannesi Yarenada bende 10 dk da bir tuvalete gidiyorum dışarı çıkmaya korkuyorum dakika başı tuvalete koşuyorum
Kubraozdemirr Yarenada bende aynıyım ama geçen hafta her bulduğum yerde tuvalete girmekten mantar oldum bir haftadır deli gibiyim yanması akıntı kaşınma derken doktora söyledim en son direk fitil verdi iki tane ordan atılan o attı tüm enfeksiyonu
Merrcimek Benim de öyle ya kaçıncı haftanızdasınız? Geçen gün wc den çıktım arabaya bindik ayy yine geldi dedim aslında gelen bişey yok benim keretada sağolsun kasıklarımda kıpır kıpır iyice çişimi getiriyor 😂😂
Denizliche Bende öyleyim daha 9 haftalık hamile olmama rağmen sürekli tuvaletteyim ,sanırım bu dogurana kadar sürecek çünkü Bebek büyüdükçe mesaneye baskı yapıyor
Kubraozdemirr Yarenada ıslak mendilsiz peçetesiz gitmeyin tuvalete mutlaka oturmadan su dökün ekstradan