Gulfem48 Kızlar yıne fare cıktı ya aynı yerde ne olur olmaz diye ıkıncı fakı kurduk bugun 5 cıvarı esımı uyandırdım baktık ki kapanda 2. Fare cıldırcam yaa deliğide tıkadık ama yine cıktı ortaya nasıl kurtuldum bu lanet farelerden fıkrı olan var mı?
zeytinkiz Gulfem48 Evde cocuk yoksa hem kapan kur hem odalara kösele yapışkan koy kalın karton üzerine. Birde yiyecekleri çıplak elle koyma insan kokusunu alıp gelmiyorlar.
Yamacin-Annesi Gulfem48 kokulu bişey vardi onu dökünce kokusuna fare gelmiyordu adini hatırlamıyorum tam
Gulfem48 zeytinkiz Anladım cnaım kapan kurduk zaten de bakalım bugün yine kapana bır fare daha kıscak mı
1Ezgiii Gulfem48 benim de çamaşır makinamın borusunu kemirmiş ama muhtemelen eve çıkamamış düşmüş geri bende çok panik yaşadım Allah yardımcın olsun biz gideri kapattık kapakla
Gulfem48 Yamacin-Annesi tamm canım tuz ve pul bıner karısımı ı d iyımıs dıyolar ama bakalım Bir deneyım
Gulfem48 1Ezgiii olmadı buzde kapakla su tesısatcısında varsa alcaz da kapatcaz bezle olcka ıs degil kemıksız oldukları ıcın her delığe giriyorlar lanet olasıcalar